Je v poriadku, že nie každá plienka je mokrá?
Ahojte, mame 2 mesačne bábätko a stáva sa že nie každá plienka je mokra ale obsahuje len kúsok stolice. Napríklad sa to stalo dnes ráno, zobudila sa okolo 9:00 plienka bola mokra po noci, nakŕmila som ju (dojčím) a o 2 hodiny sa opäť zobudila a bola plienka len so stolicou ale moc nie (mame tie s tým pásikmi plienky). Posledné dni mame problém aj so spánkom cez deň vôbec nespí iba v kočíku na prechádzke a potom po dojčení 15-20 minút na rukách a ako náhle ju položím do postielky tak sa prebrala. Včera to bol ale extrem už lebo bežne má tak 9 hodín bdelosti ale včera až 15 a zaspala až o 3:00 ráno a teda do tej 9:00 spala. Posledné dni tie večere sú strašne od 22:00 do 3:00 len stale hľadá prsník a nevie sa upokojit a zaspať a až okolo 3:00 to príde. Dnes je aj dosť ospalá a ešte aj ta plienka má vystrašila..je toto v poriadku? Neviem či s ňou zbehnut na pohotovosť ak by suché plienky pokračovali alebo toto je normálne. Ďakujem za odpoved.
Ako často dojcis? Ako dlho?
@pribinak od tej 3:00 do 20:00 je to tak 8x a potom od 20:00 pred tým spánkom je stále na prsníku už to už ani nerátam ale určite aj 12x za cely deň. A dĺžka dojčenia je rôzna niekedy 5-7min to väčšinou doobeda a večer aj 20min. Čo sa týka priberania tak priberá vážim si ju každý druhý deň a 70-80g ma vždy prírastok. Od pôrodnej hmotnosti už pribrala 1600g
@pribinak od tej 3:00 do 20:00 je to tak 8x a potom od 20:00 pred tým spánkom je stále na prsníku už to už ani nerátam ale určite aj 12x za cely deň. A dĺžka dojčenia je rôzna niekedy 5-7min to väčšinou doobeda a večer aj 20min. Čo sa týka priberania tak priberá vážim si ju každý druhý deň a 70-80g ma vždy prírastok. Od pôrodnej hmotnosti už pribrala 1600g
@anonym_autor tak to je veľmi fajn

Ako často dojcis? Ako dlho?