Keď bábätku idú zúbky...
Ahojte, chcela by som vediet co robite s bábätkom ked mu idu zubky.
Nam vysli 2 spodne zubky,len moc mi mala nechcela spinkat .... cokolvek som sa snazila nic nepomahalo .... gel 0 bodov,hryzatko na chvilu ... len pre buducnost aby som vyskusala bolo to dost narocnych par dni
Nurofen sirup od bolesti, alebo paralen cipky, nam osobne mam pocit ze este lepsie ten paralen pomahal ako nurofen.. a co sa tyka gelov jediny ktory bol a stale aj je dobry (aspon u nas) je camistad sensitiv, obsahuje aj lidokain, takze znecitlivie 🙂 a potom uz len pevne nervy 😉
@may555 ako casto ste davali sirup alebo cipky,ja osobne som dala 2 krat... prvy ked uz bola az v krci od bolesti a druhy ked mala teplotu.Mam prve dieta tak sa aj troska obavam ale chcem jej pomoct aby sa tak netrapila.
@andulka1988 Nic sme nerobili. Ani s jedným z deti.
@evittam dobre to znasali alebo ...??
@andulka1988 Ano. U syna sme ani nevedeli. A dcérka bola akurát nervóznejšia cez den. Inak nič. Ale obom išli prve zúbky az po 9.mesiaci.
@evittam tak to potom bolo dobre,my mame 5,5 mesiaca a 2 zuby neskutocne sa trapila moja bambulka ... dakujem,mozem zavidiet
Nurofen sirup. Mojmu ide momentalne 6 zubov naraz (4 stolicky a 2 ocne) a biedak je len na nurofene lebo bez neho len kviči od bolesti no a čo zub to 40tky teploty, čiže všetky zuby čo zatial ma (10) su poctivo odtrpene. .. Ale uz nech vyjdu tie zuby lebo to je čista katastrofa..
Večer som jej dávala čipky nurofen a raz za čas keď už bola cez deň veľmi nepokojná tak panadol sirup ale len pól dávku 🙂 a masírovala som jej ďasna
Dakujem dievcence moc 👍🔝 uz som sa bala ze som na nic mama ked jej chcem dat lieky,niektore kamosky by ma aj asi .....

@andulka1988 aktuálne idú vrchné rezaky, je to hrôza čo sa týka spánku a pomáha zatiaľ nosenie v nosiči 🙏