Kedy je teplota u dojčaťa teplotou?
baby kedy treba k lekarovi?ake teplota u 10mesacneho dojcata je varovna ked mu zrejme idu zubky?
Ak sú horúčky dlhšie, choď k dr.
Moj máva aj 40tky zo zubov. U dr. bolo všetko oki, aj moc. No a naposledy po horuckach vyšli do 3 týždňov 3 očné zuby...
Držím palce!
No ja by som so svojim dietatom isla keby mal viac ako 38, 2 dni po sebe .. aspon na CRP, clovek nikdy nevie
ja som počula, že viac ako 38st 3 dni, že potom sa už musí prejaviť o čo ide, ak sú to zúbky, tak neviem či lekár veľmi pomôže. Ale ja by som sa tiež bála a radšej šla. A tiež som počula že u bábätka teplota do 38st nie je teplota, lebo detské telíčko reaguje zvýšenou teplotou veľmi ľahko.
Zalezi aj od toho ci papa, pije a cika
Lebo detske telicko sa lahko dehydruje
Ja chodim hned na druhy den ako teplota nabehne. Ked len zvisena 37.5.CRP sa ukaze po 24 hodinach. A vzdy s teplotou aj nieco maju.
Ale ja aj musim
Obe baby maji imunitny deficit plus ml. ma defekty na srdiecku takze ich lekarka ich ma rada pod dohladom, aby vedela vcas diagnozu a liecit

@marion09 no zalezi ako sa sprava. Hned s teplotou by som nebezala k dr. Stretla som sa s tym ze teolota pri zuboch je max do 38,5 ale aj s tym ze mali 40tky. Moj maly pri zuboch teploty vibec nemava.