Kedy môžem dať bábo do hojdacieho kresielka?
Mam 2-mesacnu dcerku,ma reflux,tak sa snazim ju po papani dat zvislejsie na ruky.Mame kupene aj hojdacie kresielko,len neviem,ci nieje priskoro ju tam dat.Odkedy ste davali vy vase babo?
myslím že v pohode aj od narodenia mi sme mali od 0/6m a potom som kupila do 18kg lebo sa nám velmi páčilo veru krpec ma 3,5r a miluje ho stále a aj druhé bábo využilo takže u nás super investícia 🙂
Ale nedavaj ju tam nadlho,radsej si kup nosic,ty mozes vseluco robit a ona na tebe bude pokojna. Aj si pospi. V tych kresielkach by dieta nemalo byt dlho.nevie sa tam inak hybat,takze po dakom case ju daj skor na brusko alebo vhrbatik,nech trenuje. Jasne,ze nie hned,ked ma reflux.
A dat ju tam mozes,ved to je ako vajicko a teda pren plati to iste-ano,ake nie na dlhu dobu.
Nasej sa pacilo v autosedacke uz ked mala par tyzdnov tak som jej kupila kresielko do 18kg a davali sme ju tam. Ked mala asi 4 mesiace tak potom v nom uz byt nechcela. Ale ked zacala chodit tak si do neho zacala sama sadat...velmi ju to bavi. Ked jej zapnem v telke jej oblubeny program tak hned bezi a sadne si do kresla a sedi v nom aj pol hodinu.
jasne ze uz mozes, ved pri vacsine kresielok sa pise, ze "od narodenia po ...", alebo existuju aj take podlozky - tzv. polohovacie kliny (prave na problemy s refluxom, alebo pri hlienoch dietatka...), aby bolo dietatko vo vyvysenej polohe, napr. pozri tieto:
http://www.babytrend.sk/kategoria/textilie/osta...
v pohode môžeš dať ved i autosedačka je v takej polohe i ja som dávala ale nie dna dlho .
Chcem sa opýtať,či sa malému V tom hojdacom kresle nepokazí chrbtica keď V tom sedí.

my sme davali od cca 1.5mesiaca, velmi sa jej tam pacilo, ked som nieco robila v kuchyni bola pri mne na stole, ked nieco v spalni tiez som ju tam odniesla. Ked este spavala aj doobedu tak zaspala v tom kresle na 30min. Takze spokojnost na oboch stranach.