Kniha Zajačik, ktorý chce zaspať
Ahojte, máte túto knihu? Pomohla Vám pri uspávaní detí? Odporučili by ste ju? (Zvažujem ju kúpiť, nech môj syn konečne zaspí skôr, než o pol jedenástej v noci. ☹ )
@alchemilkazltozelena Choď oproti píšte do kníhkupectva a pozri si ju. Nič moc a pár stránok. Nekúpila som.
pošte
@ludmilaka tebe tiez mala hodinu zaspava ako moja? my si uz nevieme rady..vcera zaspala po hodine a pol...uplne na nervy ja uz neviem co robit
@h2 My sme ju dostali,ale neznasaju knizky kde nie su obrazky ale texty. Celkovo ziadne texty nevydrzia pocuvat iba vtedy pocuvaju ked opisujeme obrazky. Takze my sme ju vobec neprecitali a to ju mame rok. Nezaujalo ich ani ked som ich mena tam vravela ani vobec. Ale to zalezi asi na kazdom 😉 Ale ja za seba by som ju nekupila.
@h2 pokial neni zvyknuty na citanie knih tak to podla mna uspech nebude mat mame ju doma citali sme ju raz cital ju manzel nas ta kniha skor uspala ako malu😂
@alchemilkazltozelena Okolo 22.00 po prečítaní min. 6 rozprávok. Ako baby písali, málo ilustrácií, nevýrazných a text nič moc. Máličko rozprávok a neadekvátne cene. Však choď nakuknúť.
@ludmilaka ja uz nejdem nikde moja ja sa uz len gulam po byte..max. na aute ideme dakde s muzom..peso uz nevladzem 😓
No teda, už som si fakt nemyslela, že sa v tejto vyše roka starej téme dočkám nejakej odpovede. 🙂 Ja som knihu nakoniec nekúpila, bola som si ju pozrieť v kníhkupectve a neoslnila ma. A keď som si ešte prečítala, že možno nezaberie hneď na prvýkrát, ale treba ju prečítať viackrát za sebou... to akože mám dieťaťu čítať hoci aj 3 hodiny v kuse a keď potom konečne zaspí, lebo je už polnoc, tak sa mám tešiť, že super, síce sme to čítali 6x, ale nakoniec predsa len zabrala??? 😀

@h2 to nikto neodpisal? ozvite sa niekto nech vieme ci ma zmysel ju kupovat..
cd asi neexistuje k tomu..?