Koľko meria vaše 5-mesačné bábätko?
Dcérka bude mať o týždeň 5 mesiacov a už meria 71cm. Príde mi to veľmi veľa....🥺
Naša 72 cm 😉
Nas ma 10mes a meria 70cm.. a to vravim ze je to pidi muzik, fakt mi pride drobny.. ale kazde babo je ine..my sme v rodine nizky vsetci 😉
@simonecka008 Pri našej malej doktorka zalamovala rukami 😅
@whatever1 tak nemam rada ked niektore zeny tak napisu ze dieta meria velmi vela..alebo ked mas cisto kojene dieta a riesia ze vela pribera 😁 tak co spravia nedaju mu jest lebo ?? 😁 chapes 😁.pritom je to vec ktoru nijak neovplynis 😁😁 a ma aj zaujalo ze co by autorka spravila keby jej tu kazda napisala ze preboha je to vela 😁
@smejko25 súhlasím...👌
@smejko25 Toto bola tvoja otázka: a co mu teraz odrezes z nôh ???? takže som aj odpovedala. Áno a hľadám nejaký naúčinnejší spôsob,ale ty mi teda asi poradiť nevieš. Chápem, že niekomu sa moje obavy môžu zdať zbytočné, ale nič to nemení na tom, že v tvojich komentároch nevidím žiadnu prínosnú hodnotu. Príde mi, že nudím sa tak si rypnem,alebo sa cítim tak strašne nad vecou...

@pamilu812 Mala ked mala 5 mesiacov mala 70cm 🙂 neni to vela .. doktorka sa vzdy smiala ze jaka dlha .. 🙂 chuda a vysoka 😂 a v 15m ma 81cm .. myslim si zw je to v pohode.. 🙂