Kúpanie sa s 8 mesačným dieťaťom
Ahojte mamičky, neviete mi poradiť nejaké dobré miesto resp.výlet s bábätkom(8meaacne),kde sa dá aj kúpať (hoc aj kryté) ?napr. Tatry ..taky a taky penzión s bazenikom atd... ☺Ďakujem za vaše názory ☺
Každý deň sa tu rieši kúpanie s detmi ktoré v bežných bazénoch nemajú čo robit. Máš malinke bábätko, pre ktoré nie je kúpanie v bazénoch kde mocia a cvachtaju sa stovky ľudí.
@joanina23 hicijaka termalna voda je OK. Oravice napr, ale aj daco pri Tatrach, len si neviem spomenut. Akurat treba poriadne natierat, lebo chol vo vode moze viac vysusovat pokozku. 8 mesacne podla mna moze ist uplne v pohode do vody. V tom case sme chodili na plavanie kazdy tyzden (ale do detskeho bazena s 30°C vodou).
Neriskovala by som to, radšej mu kúpte bazénik domov alebo si kúpte taký väčší aby ste sa tam zmestili aj vy ale jednoznačne by som s nim nechodila na nejaké kúpalisko kde sa v jednom bazéne kúpa toľko detí a samozrejme sa v ňom máčajú aj dospelí
@luliu no u nas to rozdiel nebol, bola to ta ista voda, len bola ohriata na vyssiu teplotu a hodinu neskor mali plavanie v tom istom bazene 10 rocne deti.
napr. oravice maju 35°C vodu v bazenoch a preto nevidim dovod, preco by sa tam dieta nemohlo 1/2 hodku denne cvachtat. ved do vane davam 37°C.
Ale je to vec nazoru.
Ja som pisala, ze sme chodili od pol roka bezne. Ked mal 9 a 1/2 boli sme aj v termalnej a nic neobvykle som nevidela.

Neviem aky nazor na to budu mat ostatne baby ale asi nie je uplne najlepsie chodit s takym malym babatkom sa niekde kupat, nalepsie by asi bolo domov kupit nejaky maly bazenik. Lebo nemozes s nim ist do nejakej studenej vody takze jedine nejake termalne kupalisko a tam sa kupe tolko deticiek, rodicia tam behaju v tych bazenoch, neviem nikdy som z toho nemala dobry pocit