icon

Mal niekto podobný výsyp ?

gabrielaaaa
17. jan 2020

Baby už som zúfala uz neviem čo mu dat ani z coho to ma😭od pondelka je takyto vyspany horučky raz mu klesne za dve hodiny ma zas davam mu ospen a fenistil od horučky ma nurofen co to moze byť ak mu to neprejde v pondelok zas dr a urcite si nas tam nechaju 🙄

Mal niekto podobný výsyp ?
jaruska_12
17. jan 2020

Môže byť aj sarlach dcérka mala v októbri. Mala teplotu vysyp červené líčka ale aj jazyk

pininka1
17. jan 2020

Tiež si myslím že sarlach, sestra musela volať až pohotovosť keď to synovec mal,horúčka 41

gabrielaaaa
autor
17. jan 2020

On praveže nema vyražky len take fliaky po celom tele🙄

jaruska_12
17. jan 2020

@pininka1 my sme ani netušili že sa s toho vyvinie sarlach až na pohotovosti zistili podľa crp a vysypu crp mala 158 hneď nemocnica

gabrielaaaa
autor
17. jan 2020

@jaruska_12 😣😣bože a kde to mohol dostat neviem ci mám napisat do školky nech dezinfikuju hračky on prišiel zo skolky taky😶

jaruska_12
17. jan 2020

@gabrielaaaa my sme to mali zo školy neviem od koho konkrétne no už to mame za sebou, len tá imunita ostala dosť oslabená

gabrielaaaa
autor
17. jan 2020

@jaruska_12 ja až plačem ked ho vidím takeho nevladneho 😣😣😣😣chudiatko moje

jaruska_12
18. jan 2020

@gabrielaaaa treba zájsť na pohotovosť nepodcenovat radšej ísť zbytočne ako neskoro aby to nedajbože viac neprepuklo držím palce ♥️♥️♥️♥️

gabrielaaaa
autor
18. jan 2020

@jaruska_12 dakujem no aj ja to tak vidim

jaruska_12
18. jan 2020

@gabrielaaaa určite treba, potom napíšte ako ste dopadli budem na vás myslieť, 😊💕