Mal niekto podobný výsyp ?
Baby už som zúfala uz neviem čo mu dat ani z coho to ma😭od pondelka je takyto vyspany horučky raz mu klesne za dve hodiny ma zas davam mu ospen a fenistil od horučky ma nurofen co to moze byť ak mu to neprejde v pondelok zas dr a urcite si nas tam nechaju 🙄

Tiež si myslím že sarlach, sestra musela volať až pohotovosť keď to synovec mal,horúčka 41
On praveže nema vyražky len take fliaky po celom tele🙄
@pininka1 my sme ani netušili že sa s toho vyvinie sarlach až na pohotovosti zistili podľa crp a vysypu crp mala 158 hneď nemocnica
@jaruska_12 😣😣bože a kde to mohol dostat neviem ci mám napisat do školky nech dezinfikuju hračky on prišiel zo skolky taky😶
@gabrielaaaa my sme to mali zo školy neviem od koho konkrétne no už to mame za sebou, len tá imunita ostala dosť oslabená
@jaruska_12 ja až plačem ked ho vidím takeho nevladneho 😣😣😣😣chudiatko moje
@gabrielaaaa treba zájsť na pohotovosť nepodcenovat radšej ísť zbytočne ako neskoro aby to nedajbože viac neprepuklo držím palce ♥️♥️♥️♥️
@jaruska_12 dakujem no aj ja to tak vidim
@gabrielaaaa určite treba, potom napíšte ako ste dopadli budem na vás myslieť, 😊💕

Môže byť aj sarlach dcérka mala v októbri. Mala teplotu vysyp červené líčka ale aj jazyk