Mám spať, keď dieťatko spí?
Do akeho veku dietata je to myslene ?
Ak je male babatko jasne mamicka ma prve babatko vsetko je tazke nove narocne ale mysli sa to aj neskor ked je uz pol rocne, rocne?
Do akeho veku ?
@babovka2321 ja by som kľudne spala, aj keď zaspí 18 ročný. 😂 Neblázni. Takéto otázky. 😁 Veď spím, kedy sa mi dá a čas dovolí. Samozrejme, nemyslí sa na prechádzke v parku. 😁
keby som spala ako moja mala tak spime nonstop .. nikdy som si cez den nelahla s nou ... ale kazda sme ina a kazda inak unavena a mame ine moznosti ...
To vážne? 🤦🤦🤦 Co a tým má vek? Spi, keď si unavená. To sa treba pýtať na internete?
Toto pravidlo platí len do veku 6 mesiacov dieťaťa. Akonáhle dosiahne vek 6 mesiacov, platí ZÁKAZ SPAŤ, keď spí dieťa.
platí to dovtedy kým si neurobíš ďalšie dieťa, potom už nebudeš mať možnosť spať kým spí staršie
Spavala som kedy som mohla a ked som bola unavena aj vtedy ked som nemohla. Dodnes to tak robim a vobec neriesim kto si co mysli a ani netusim do akeho veku je to "vhodne".
Neviem, dokedy je to vhodné a odkedy už nevhodné.. Moje deti sú dospelé a ja si stále rada poobede zdriemnem 😬
Ja napisem inu skusenost. Bez ohladu na vek dietata 😁. Ja ked som spala zaroven so synom pocas dna, bola som po zobudeni este viac mimo, ako keby som nespala vobec, takze mna to este viac dorazilo a o to dlhsie mi potom trvalo prebrat sa spat k zivotu, aby som nejako fungovala 😄.
Syn ma 13 a keď mám porobené doma všetko čo potrebujem a som unavená pospím si hocikedy.
To neni myslene do ziadneho veku 😃 To sa tak hovori iba pre to, lebo mamičky su unavene a vycerpane a popri malom dietati nemaju cas na oddych, spanok. Takze toto je odporucanie a dobra rada, ze kedy si ma ta mamicka oddychnut, aby uplne nepadla na hubu. To je cele.
To bola krása dať si obed a zaľahnúť s ňou.Ja som spala každé poobedie asi od roku do 3 r🙂práveže, keď bola mimino sa mi nežiadalo na mňa prišla únava až neskôr.spi kedy sa Ti dá čo je lepšie?
Veď dovtedy kým sa cítiš nevyspatá a kým ti to okolnosti dovolia... Ja mám napr syna čo dobre spával v noci tak som s ním cez deň spávala len zriedka keď som bola veľmi unavená z nejakých dôvodov alebo som bola chorá
Ja som nikdy nespala ked spali 😂 ja som si radsej upratovala .. a obe deti (3rocny a 9mesacny) chodia spat pred 19 takze ja mam vecer odych
Jooj,keby mam prve spim s nim kolko sa mi zaziada..mam starsieho cize to neni mozne😀😀
A samozrejme, ak sa ti spať nechce, nemusíš pri ňom nasilu ležať lrn preto, že to niekde písali 😬😬
To akože keď bude článok typu: "matka môže spat kým dieta nedovrsi jeden rok. Potom už nie" a ty budeš unavená tak si nepôjdeš ľahnúť? 😂😂😂
Co by som za tento šlofik dala🤣mne malá nespi od roka a pol na obed a keby spala na obed aj v 3 rokoch tak by som si s nou schrupla

Kedykolvek mas moznost a chut, kludne si zdriemni, aj s trojrocakom, ak sa ti ziada ;)