icon

Moje 2 mesačné bábätko veľa spí. Je to v poriadku?

fazulka691
21. jan 2011

mam 2 mesacne babatko ktore cely den len spi a vydrzi byt hore len par minut.ale ked jej dam flasku tak sa napije a opet spi,,,,co mam spravit?dakujem vopred

babulina
21. jan 2011

pokial spi aj v noci tak je dobre, ak nie tak bude mat najskor obrateny den s nocou, len pozor na jedenie lebo spave dieta je aj hladne dieta, ale zase nemusi

jarunka111
21. jan 2011

to je ešte malinké bábo, ktoré stále väčšinu času prespí 😉 niektoré viac a niektoré menej 😉 ak by to dlhšie pretrvávalo, tak by som to spomenula u dr., mohlo to súvisieť s chudokrvnosťou (anémiou) ale aj nemuselo, nechcem plašiť 🙂

cmulinko
21. jan 2011

nechapem v com je problem?ak prespi tak aj celu noc,tak ti moze kazda mamicka len zavidiet 😀 😉

alexandrah
21. jan 2011

pane boze, fakt nechapem otazku typu: mam super dieta, je zdrave, vela spi, je spokojne, pomoc, co mam robit????!!!! , prepac, ale dost to namichne, taketo otazky!! co by si chcela?? urevane nepokojne dieta?? ked je zdrave, tak bude rada, ked spi, rastie!! ono sa ti este nareve a navystraja, ked bude väcsie, potom budes banovat za casmi, ked iba spalo ... mimochodom, aj ja som mala takehoto spaca doma, bolo to len super!!!

majulienka27
21. jan 2011

podľa mňa je to normálne moja malá tiež takto spala zobudila sa len na papkanie alebo dokonca som ju musela ja zobudiť, len my sme mali žltačku tak preto to bolo u nás takto

pink_lady
21. jan 2011

ved to je napln jeho "prace",. uzivaj si to 😵 aj moj bol taky

improvizacia
21. jan 2011

Naša bola rovnaká, dokonca v noci som si natahovala budík aby som ju zobudila ku kojeniu - inak by prespala celú noc a potom by sa mi netvorilo tolko mliečka koľko by potrebovala. Pekne si to uži a naber energiu do dalších mesiacov - u nás sa to zvrtlo v 4 mesiaci. A teraz máme skoro 9 mes. - cez den fičíme skoro stále a v noci sa mi budí každé dve hodinky. JOOOOOJ kde sú tie časy, ked mi stále spinkala a nedarilo sa nám ju zobudiť. Maj sa pekne a užívaj si kludu.