icon

Môžem dať dcéru do stoličky na kŕmenie?

hruska91
30. júl 2021

Ahojte, dcera (o tyzden ma 9 mesiacov) takto "sedi". Bezne lozi po styroch, klaka sa na kolena a taha sa o stol do stoja a podobne. Casto takto sedi a hra sa. Moja otazka: je to sed? Mozem ju dat na krmenie do detskej stolicky sediet? Doteraz som krmila vo vajicku ale kezde sa uv velmi pohybuje neposedi tam, taha sa za boky von a dnes sa z neho sama vyvratila... :/ Co myslite? Pockat este? Vid foto
Vdaka

Môžem dať dcéru do stoličky na kŕmenie?
kacena4
30. júl 2021

na co chces cakat? ved ma 9m uz davno mohla byt v stolicke a nie len jest ale aj za stolom sa hrat ci trenovat jemnu motoriku napr. kreslenim

optame
30. júl 2021

@hruska91 necakaj a sup do stolicky,aby si navykla

maximilie
30. júl 2021

@hruska91 môžeš, len ak mozem, nedovol jej takto sedieť a nozky jej vždy oprav aby ich nemala takto pokrčené

janba
30. júl 2021

Takto sediet nie je spravne, je to zle pre bedrove klby. Treba ju vzdy napravit, zvykne si potom aj sama.
Ale v stolicke uz mohla byt dlho, neviem si predstavit krmit 9 mesacne dieta vo vajicku. Kludnr ju tam uz daj, a ked nechces kvoli tomu, ze sama este normalne nesedi, tak zas, nebude tam tri hodiny, naje sa a hotovo.

hruska91
autor
30. júl 2021

@janba napravit myslis nozky? Aby boli vystrete?

hruska91
autor
30. júl 2021

@maximilie dakujem za rady, nevedela som

karhu
30. júl 2021

@hruska91 uz moze sediet normalne v stolicke
a moze aj "sediet na nohach" no päty musia byt spolu a aj kolena, alebo potom vystrete nozicky, teraz ma nohy v tvare W a nici si tak klby, kolena

janba
30. júl 2021

@hruska91 ano vystrete, alebo tako ako pise karhu

breznica
30. júl 2021

@hruska91 alebo šikmý sed,z polohy na štyroch

nikoleta1234
30. júl 2021

@hruska91 kľudne do stoličky na kŕmenie. Toto sedenie typu "W" je však nespravne

katkaseiner
30. júl 2021

stolicky su casto uz na pouzitie od prvych prikrmov... moja od 4. mesiacoch sedela v polohovatelnej stolicke. Uz davno si ju tam mohla dat. Cudujem sa ze sa ti este zmesti do vajicka.

s_a
30. júl 2021

@katkaseiner prečo by sa 9 mesačná nezmestila do vajíčka? 😀 Dobre vajíčko bežne vydrží do cca 1,5 roka..
Samozrejme kŕmenie vo vajíčku v takom veku je to zvláštne

katkaseiner
30. júl 2021

@s_a 1 a pol rocne vo vajicku? no neviem... moji sa tam ledva zmestili ako 8mesacny...

hruska91
autor
30. júl 2021

A taketo sedenie ? Ked jej pomozem vystriet nozky vo W sede, sadne si tak..ako zaba

hruska91
autor
30. júl 2021

Zda sa mi skrcena...

scorpionflower1
30. júl 2021

dieta sa nema posadzat , kym same nesedi, robis to dobre...resp. ju posad len na par minut. Na to krmenie by som uz vyskusala. Ked sa podopiera recickou znamena to, ze este ma slaby chrbat a neudrzi sa vzpriamene. Neposadzaj ju na normalnu stolicku.

evkao
30. júl 2021

@katkaseiner ak mas dobre vajicko, dieta sa tam zmesti aj v 2 rokoch, moja dcera sa stale vozi vo vajicku, a to ma vyse 10kg a 85cm (a este tam ma miesto)

katkaseiner
30. júl 2021

@evkao mala som vysoke deti od začiatku, čiže nie, do 2rokov by som ich tam nenapchala

evkao
30. júl 2021

@katkaseiner ved nevravim, ze sa tam zmestia vsetky deti do 2 rokov, ale ze zavisi od vajicka (klasicke 3 kombi bolo synovi male uz v pol roku) - dcera tiez nepatri medzi male deti, pri narodeni mala 5kg a 55cm

breznica
30. júl 2021

Ešte by som dodala, že môj syn je síce iný prípad, má ťažké postihnutie,ale od cca 10 mesiacov som ho dávala do polohovatelnej stoličky na kŕmenie, ktorá mala sedenie ako vo vajíčku a bol v akoby pololahu, keď sa dcérka naučí sama sedieť, stoličku napolohujes do sedu