icon

Môžem držať dcérku pri nastreľovaní náušníc?

23. feb 2022

Neviete náhodou?
Kamoška mi spomínala že jej dovolili držať jej malú na kolenách v polroku, naša ma podobne a ideme zajtra nastrelil k detskej lekárke.
Prvej nastrelovali oni a trhalo mi srdce že som im ju tam musela ,,hodiť,, a len sa z diaľky pozerat

denden77
23. feb 2022

nasej nastrelovali v 8m ale nie u pediatricky.. normalne mi sedela na kolenach 🤷‍♀️😊

martinka13
23. feb 2022

Mne u pediatricky sedela na kolenách

gabika8855
23. feb 2022

My sme boli s krstnou dcerou u pediatricky prepichovat a poslali nas von s tym ze je lepsie ked niesme pri tom lebo ze tak je to pre nas lepsie ze nas to viac boli nez ju a mala pravdu stacilo ze sme so sestrou poculi ako mala place nam to bolo luto resp sestre viac nez mne ...mi sestra aj svacla so slzami v ociach ze lebo si musela nausnicky kupit aj ked som ich ja chcela a dovolit mi malej dat nausnicky ale uz o par minut bolo po vsetkom

autor
23. feb 2022

@gabika8855 na toto som sa nepýtala 🙂 ani neprepichujeme ale nastrelujeme, pri prvej som bola vnútri obďaleč, neodišla by som za dvere ani za svet. Teraz druhú chcem mať na kolenách. Je úplný maznak môj, stačí že sa na ňu hocikto pozrie a plače hneď, neznáša nové prostredie, návštevy. Preto ju chcem nechať u seba, nech nemá z toho taký šok

123kika1234
23. feb 2022

Je to myslím priam potrebné, keďže dieťa sa môže pohnúť, totižto pracujem v Zlatnictve kde nastrelujeme aj.

alexandra2468
23. feb 2022

My sme nastrelovali u pedi a tiez mi sedela na kolenach.

kubkovamama
23. feb 2022

Samozrejme,práveže vyžadujú dieťatko si držať aby sa nebálo a nemyklo.Normalne som ju mala na kolenach,držala ruky,za minútku hotovo,neplakala vobec

jasminka22
23. feb 2022

Ja som malu pevne drzala na kolenach

jasminka22
23. feb 2022

Precitala som este komentare, nasa tiez nema rada nove prostredie a uz vobec nie doktorov a cudzich ludi. Plakala, ale trvalo to ozaj chvilocku, takze sa to da vydrzat. Treba drzat pevne, nie je to len o sedeni na kolenach. Dietatko by sa nemalo pohnut.

zuzanka.zuzu
23. feb 2022

kedy sa rodičia v SR prestanú pýtať či môžu byť so svojím dieťaťom??? nemyslím to v zlom na teba, ale celkovo, tá mentalita... ako keby porodením sa žena stala neschopná 🙈 sestričky berú dieťa, lekárky berú dieťa, všetci vedia najlepšie či si alebo nie si unavená, či môžeš alebo nemôžeš byť s dieťaťom, dpče 😠

jazula
24. feb 2022

My sme boli síce prepichovať, ale držali sme malú my s partnerom. Druhé ucho jej dokonca prepichovala tak, že som ju mala na prsníku. Malá bola už veľmi unavená z celého dňa a taká podráždená, tak som to navrhla… Doktorka si to veľmi pochvaľovala, lebo malá ani nemukla a ani sa nehla, pohodička pre všetkých 🙂.