Na ako dlho odchádzate od dvojmesačného kojeného dieťaťa?
ahojte. na ako dlho sa viete/chcete/mozte vzdialit od prvorodeneho kojeneho dietatka co ma 2 mesiace? ja tak raz tyzdenne na fyzioterapiu. cisteho casu som od neho 90-100 minut (fyzio plus cedta tam spat) stara sa vtedy jeho otec. ak sa zobudi a je hladne dostane flasu. viem ze to spolu zvladaju. otec je uzasny. kazdopadne chcela som vediet je to ze od neho chodim primalo/privela? je to individualne kazda rodina je ina zaujimalo by ma ako ste to s kojenym prvorodenym mali vy
Ahoj, ak je o dieťa postarané po všetkých stránkach prečo nie. Aj ty máš právo na život mimo dieťaťa. To že dieťa kojíš neznamená, že máš na nohe guľu a na rukách okovy a nemôžeš sa pohnúť z domu. Otec má možnosť si aspoň budovať vzťah s dieťaťom 😉
...je to individualne 🙂 ja som sa od mojho najmladsieho 2,5 rocneho kojeneho babatka nepohla ani na 20 minut 🙂 samozrejma nevadilo mi to a ani navadi ze sme na seba tak naviazani. Zato moj prvorodeny bol sebestacnejsi a cca od tretieho stvrteho mesiaca zvladol byt v pohode bezomna a ja bez neho niekolko hodin s odstriekanym mliekom.
ahoj, ja som mala bábo ako študentka. Od syna som odišla keď mal 3 týždne. Ráno som odišla do školy - do iného okresu a prišla som až poobede. Ostal s mojou mamou. Všetko bolo Ok moja mama sa starala len mne bolo strááášne smutno za synom. Stále som ho kojila. Mala som odsávačku a mame som nechala aj pol litra mlieka. Kým som bola preč - mama mu dávala cez fľašku. Takto sme fungovali dlho - kým som neskončila školu....Nakoniec sme to zvládli....
Za mňa úplne normálne, možno aj viac času, ak by sa dalo, neberiem to tragicky, ak nemám svoje dieťa pri sebe a stará sa o neho jeho vlastný otec
dakujem baby
Od 2 mesacneho som prec nechodila, ale chodilo prec ono so svojim ockom- na 2-3 hodinove prechadzky v kociku a ja som sa zatial vyspala. Na tom nic nie je. V 4 mesiacoch som sla do prace na plny uvazok. Prezili sme, lubime sa.
Ja mam 8 týždňové dievčatko a max som bola od nej 2-3 hodinky keď ho išiel jej tato alebo babka kočíkovat. Keď máš pre babatko papanie, ja výčitky kvôli tomu nemám keď mám aspoň raz za čas 2 hodinky čas na spánok alebo upratovanie, aspoň si buduje vzťah aj s niekym iným.

Veď to máš super. Stará sa otec, vytvárajú si spolu vzťah. On vidí koľko je prace s takým bábätkom
Niektoré dojčené bábätka odmietajú fľašu, u vás je to bez problémov.
Niektorí muži nevedia dieťa ani prebaliť, či dať vypiť mlieko z fľaše a nie aby boli s dieťaťom 2 hod sami
Buď rada že je to takto super