icon

Námesačné 1,5 ročné dieťa

chryse
25. jún 2012

Moja dcerka je dost hyperaktivna. Vecer tazko zaspava a v noci chodi po styroch po posteli, s hlavou dole alebo sa len tak prevracia. V postielke velmi spat nechce. Viackrat sa stalo, ze som ju nasla mravcat na kraji postele. Uz sme poukladali po zemi periny, kedy nahodou spadla, lebo prelezie aj cez nas.. Neurologicka len mykla plecom. Stretli ste sa uz s niecim takym????

henikav
25. jún 2012

@chryse ja mam takeho hyperaktivneho, uz velkeho chalana 😉

zigzag
25. jún 2012

@chryse ahoj, no mne sa to stalo asi 3 dni dozadu s mojim rocnym, ktore mi zacina same chodit, zobudila som sa rano o 5,ze ma cosi skube za palce na nohach, som sa ztrhla a to maly, netusim ako sa tam dostal,lebo postel mame v rohu, a cezo mna nesiel, lebo to by som sa zobudila... spadot tiez nemohol, lebo to by plakal, alebo by som sa zobudila na jeho pad na plavajucu podlahu, spim plytko,,,, takze som okolo celej volnej casti postele naukladala na noc vankuse, aby neutiekol :D,,a neriesim, babo si hlada bezpecne a pohodlne miestocko,,, tejto noci som sa zobudila, ako sa snazi preliezt vakuse, ale namescny nebol, nechcelo sa mu uz spat... 😅

chryse
autor
25. jún 2012

@zigzag pfuuuu uz som sa zlakla, ze sme sami...... ja mam praveze dost tuhy spanok a dnes mm ide do nocnej, tak budem musiet poukladat na zem vsetky periny,,, lebo ona prelezie aj vankus,,, ☹ ,,,,a vsade mame dlazbu,,,,,

chryse
autor
25. jún 2012

@henikav a tiez takto liezol????

chryse
autor
25. jún 2012

@zigzag ona lezie v polospanku,,,lebo hlavicku ma stale dole,,,

henikav
25. jún 2012

@chryse vyliezol zovsadial, postielku sme mali az po plafon zabezpecenu sietami, skoro vobec nespal, od narodenia nikdy nespal cez den a zial pokracuje to cely zivot, aj v sobotu sa cez den blaznil, vecer este pozeral telku a hral x-box a v nedelu rano tam bol este stale aktivny ako kto sa dobre vyspal. V skolke mal vynimku, vsetky deti spali iba on nie, nevedeli si s nim poradit, ak ho nasilu ulozili, iba im pobudil ostatne decka 😀 Ja za nim nevladzem, kedze je uz velky, nechavam ho, nech ide spat kedy chce. Nema vyznam aby som ho nasilu strcila do postele, aj tak nebude spat iba sa krutit v posteli. Toto mame od malicka, pochodili sme lekarov, kopu vysetreni, nenasli nic, len to ze asi nepotrebuje spat. Jedine riesenie je zacat ho "drogovat" liekmi na spanie a to zase ja nechcem. Myslim ze to ma po otcovi, aj ten spava len 2 hodiny a uplne mu to staci, ja to osobne pochopit neviem, ja by som spala aj 10 hodin

chryse
autor
25. jún 2012

@henikav tak to poznam,,,, aj moj mm je dost zivy a aj ako dieta bol,, a to ma po nom,,,,,v noci tiez zle spava a ked ho nieco zobudi uz len tazko zaspi. tiez do nej nexem pchat lieky.lebo tych sme si uz uzili dost,,, ☹

zigzag
25. jún 2012

@chryse no tak ja som take veze nastavala, jeden vankus by preliezol aj moj,,, 😀 aj moj este driemel, a ked som si ho ku sebe dala hore zase, tak zaspal hned dalej, aj ked ma vtedy ta nohy steklil, tak tiez hned zaspal, asi ani nevie, ze niec 😀 take urobil 😀

henikav
25. jún 2012

@chryse nuz tak len vela stastia aby si ten svoj poklad ustrazila, lebo oni maju nenormalnu vydrz a nevedia este rozpoznat nebezpecie. Ja osobne ked bol maly este malicky som bola strasne utahana a zufala, nikto mi ho nechcel postrazit ani na hodinku, nevladala som co som bola stale na strazi a nevedela som si predstavit ako zvladnem dalsi den. A ked mal 5 rokov, akoby ta blaznivost zo dna na den ustala, zrazu bol velmi rozumny, poslusny, hoci stale nespaval, ani nespi doteraz, ale mohla som sa spolahnut ze neurobi hlupost. To mu chvalabohu zostalo doteraz, vybera si kamaratov, ked zacnu vyvadzat hluposti odide od nich domov

maranat
25. jún 2012

moja dcera tiez bola namesacna ako jeden a pol rocna, trvalo to zhruba do dvoch rokov, v noci som ju hladala a ona a pri tom prechadzala po obyvacke, alebo po byte, ja som sa len zobudila na to ako privrela dvere na spalni 😀

danu
25. jún 2012

@chryse pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky katren

chryse
autor
25. jún 2012

@maranat ale spinkala pri tom??? lebo ja sa bojim dost toho, aby nespadla na hlavicku, kedze mame vsade dlazbu,,,, a samozrejme sa ani ona velmi nevyspi, ked tak celu noc putuje

chryse
autor
25. jún 2012

@danu pozerala som, ale tam riesia skor starsie deticky. ale aj tak dik

katren
25. jún 2012

@chryse ale staci sa tam opytat, netreba zakladat novu diskusiu 😉

heln
25. jún 2012

@katren nechcem byť drzá, ale už si s tým trochu protivná pri každej novej téme a otázke 😉 😅

katren
25. jún 2012

@heln vies, ono je to len o pravidlach.....a prve pri zakladani:

Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému.

😉

chryse
autor
25. jún 2012

@katren ja viem, tam pisu o 4,5 az 6 rocnych detoch a mna skor zaujimali skusenosti mamiciek pri jeden a pol az dvoj rocnych.

alena16
25. jún 2012

Problem je podla mna aj v tom, ze ked ja ta tema uz napr. rok stara, tak jej aj nik nemusi odpisat lebo si to nikto neprecita. Ja si napriklad neotvaram, stale stare temy, do ktorych som uz prispela, aby som sa tam znovu pozerala, ci sa niekto nieco nove nepyta...

emapol
25. jún 2012

@chryse ja mam presne taku istu dceru, co cestuje po posteli. Pred dvomi tyzdnami mi z nej v noci spadla, este ju dojcim, aj v noci aspon raz, tak zaspavame spolu. Odvtedy sme velku postel (ma aj predne aj zadne celo) prisunuli k muru, z druhej strany dali postielku - v tej spi, len ked uz je velmi unavena, tak ju prelozim do nej. Ale najradsej spi na druhej strane postele- pri nohach, pri konci postielky. Ale neriesila som to este- aj syn tak cestoval a preslo ho to, ked bol vacsi.