Oplatí sa prejsť na plienky Lidl Lupilu?
maminy oplati sa prejst na tie Lidlove plienky? doteraz sme mali len tie biele Pampersky ale mala mi zacala hrozne vela cikat a v noci je zakazdym precikana az na chrbat. tie Lupilu su ovela lacnejsie tak ci su aj dako kvalitne ze to udrzia alebo je to len taky igelit? bojim sa aby sa mi z toho nevyhadzala ked ma citlivu kozu. dajte vediet ci vam v noci vydrzali v suchu.
my sme používali len pampers premium, ostatné mi prepišal hneď aj lupilu z lidl aj babylove z dm, tak som už iné neskúšala… na noc ešte používame nočné pants od pampers
cenovo ano, ale tak nie kazdemu dietatku vyhovuju, co som zistila 🙂 je to proste uplne individualne, musis iba vyskusat.
Nám nevyhovujú. Mame z dmky a top. Ešte bebelo keď tak alebo happy 🙂
Uplne v pohode. To je jedno do akých plienok sa vyserie
vyskusaj, za to nic nedas aj ked podla mna su najlepsie pampers premium ale ak ti tie precika tak vyskusaj
Ja som pri dcerach vyskusala viacere znacky (nemali problem so ziadnymi) a ze by bol medzi nimi extra rozdiel,som si nevsimla. Max vo velkosti, niektore su mensie v danom cisle (napr happy) ako ine. Ak precikava, odporucam pozerat cislo s +, maju vyssiu savost.
Za nás sú naj tesco plienky 🙂
No za mna su to o nicom plienky, este za starych dobrych cias, ked sa volali Touyours, ci ako, tak sa dali porovnat s papmpers, akoze uplne vazne, potom este chvilku. A to iste aj DM-kove. Ako presli na tie tensie, tak som ich prestala kupovat, este aj strih zmenili, tak nizke a siroke mi prisli, hlavne na DM kovych to bolo poznat velmi.
No nam najlepsie vyhovovali zo 101-ky Violeta.
Moj syn mal atopicky ekzem a pozivali sme Lupilu, jemu vyhovovali. Ale je pravda, ze on v noci vela necikal.
Vyskúšaj a uvidíš. Niektorému dieťatku sadnú a inému nie. Nášmu vyhovujú ale o čosi viac som spokojná z dm-ky. Tiež cenovo prijateľné. Zbytočne by som dávala viac za pampersky.
@anonym_autor používame len lupilu alebo pampers active baby. Nevidím rozdiel
Je to sice tisic rokov dozadu ale tie lidlove mi syn veeeeeela krat precikal ked som skusila
U syna pred par rokmi sme presli z Pampers na Lidlove a bez problemov. U dcery sme nedavno skusali a neboli sme spokojni. Precikala a nejak divne smrdeli. Mne v poslednom case smrdia aj Babylove. Tak sme zostali u Papmers, akurat sme ale presli na pants.
Treba vyskusat.. my sme boli spokojni s pamperskami a neskor i s lupilu a babylove
@anonym_autor Tak s Lupilu máme zlé skúsenosti. Ale cez deň sú dobré plienky z Kauflandu (modrý obal, neviem meno).
Asi zalezi aj od dietata. Ja som mala z roznych babyboxov vzorky na plienky. Lidlove aj Tescove precikal a z Tescovych sa aj vysypal. Neskusala som uplne vsetky, ale z tych, co sme skusali boli najlepsie len Pampers premium care.
Ja som to urobila tak, že cez deň som so synom používala plienky Dada (sú fakt lacné a podľa mňa top kvalita) a na noc keď veľa cikal sme najprv dávali pampers night pants, ale tie mu veľmi nesedeli (myslím strihovo, absorbcia bola fajn) tak sme prešli na nočné Huggies a tie sú super
U syna pred par rokmi sme presli z Pampers na Lidlove a bez problemov. U dcery sme nedavno skusali a neboli sme spokojni. Precikala a nejak divne smrdeli. Mne v poslednom case smrdia aj Babylove. Tak sme zostali u Papmers, akurat sme ale presli na pants.
@anonym_d1f2d0 ja som sa dnes jedovala ze chlap kupil pans mne sa to blbo natahuje pritom dietatku ma len 10 kg🤣
Nevidím rozdiel medzi nimi a inými plienkami, my to hodne striedame 😀 No na noc dávam nočné plienky, kolorky. Inak sa vedel precikat až cez vak.
@anonym_d1f2d0 ja som sa dnes jedovala ze chlap kupil pans mne sa to blbo natahuje pritom dietatku ma len 10 kg🤣
@anonym_6ca303 ja dieta nedokazem udrzat v polohe lezmo a obliect mu normalnu plienku, takze jedine, co u nas prichadza do uvahy, su pantsky. To vzdy za jazdy obliekame. Horsie, ked v plienke nie je len nacikane... to je potom fakt narocna misia 🙂
@anonym_6ca303 ja dieta nedokazem udrzat v polohe lezmo a obliect mu normalnu plienku, takze jedine, co u nas prichadza do uvahy, su pantsky. To vzdy za jazdy obliekame. Horsie, ked v plienke nie je len nacikane... to je potom fakt narocna misia 🙂
@anonym_d1f2d0 ja po 💩 už rovno vyzliekam plienku vo vani... naháňať okadeného holotrta po dome ma uz nebavilo 😅 Horšie je to mimo dom.
@anonym_d1f2d0 ved prave ono da sa to odtrhnut na bokoch ale akosi tomu neviem prist na chut 🤣inak sa smejem ze ma vydrzat plienka 6 hodin no ok v noci neprebalujem ale cez den 6 hodin nechat v jednej plienke sak by mala pocit mokra...uz. nevh je teplo leto a budeme behat bez

3 deti a vzdy boli v noci v suchu ;)