icon

Polročné dieťa sa ako keby zastavilo a vrátilo sa späť

mirka3169
3. sep 2020

Maminky, stalo sa niektorému vašemu bábätku, že bolo šikovné, plazilo sa, atď. A zrazu akoby zastavilo a vrátilo sa späť? Malý sa plazil, dával sa na štyri ale posledný týždeň sa len otáča okolo osi a má na háku niečo robiť...

deti95060810
3. sep 2020

áno stalo... alebo to prejde alebo z toho bude diagnóza....😉

deedol
3. sep 2020

@deti95060810 toto pises vsade a nikoho tym neukludnujes.
je to uplne normalne, objavil novy pohyb, skratka skusa nieco ine. keby to pretrvavalo, porad sa s pediatrickou.

mirka3169
autor
3. sep 2020

@deedol asi je ona diagnóza sama o sebe 🤣

miadi
3. sep 2020

Nestalo ale kym je to len par dni nemusi to byt problem uvidis ci sa to zmeni o tyzden dva.

evkakozickova
3. sep 2020

@mirka3169 nám sa stalo to že malý prestal úplne rozprávať,zabudol slová proste neopakoval.

baja05
3. sep 2020

@evkakozickova a potom začal? U nás to isté. Vedel toho povedať dosť a zrazu nič ☹️ len svoje hatlaniny.

laura0107
3. sep 2020

@mirka3169 nebolo ockovanie?my sme to mali po ockovani..za 2tyzdne sa to upravilo

mirka3169
autor
3. sep 2020

@laura0107 očkovany nie ale chory bol a mal antibiotika

miadi
3. sep 2020

@mirka3169 tak Mozno je len unaveny z choroby za par dni sa to zas zmeni .

evkakozickova
3. sep 2020

@baja05 do teraz nevie tak ako by už mal. Niekto hovorí že chlapci sú pomalší na mňa aj na muža hovorí mama akože mi mu rozumieme,všetko nám hovorí tou jeho rečou som rada že sa naučil aspoň do desať počítať,a na každé zviera povie mňau.

baja05
3. sep 2020

@evkakozickova ach mne už ani mama nehovorí, občas povie ale to výnimočne. Stále verím, že všetko je v poriadku a začne rozprávať. Tak držím palce nech to ide dobrým smerom 🙂

evkakozickova
3. sep 2020

@baja05 a koľko má ? Vieš čo ja to zatiaľ neriešim,budem riešiť keď bude mať tri a fakt nebude rozprávať,nechcem sa zatiaľ zbytočne stresovať.

matabb73
3. sep 2020

To bude z choroby. Moj syn začínal chodiť a keď ochorel, prestal a posunulo sa to o mesiac.

tulipanicek
3. sep 2020

Normálna reakcia. Často sa stáva že aj keď sa dieťa naučí niečo nové, na istý čas sa vráti k tomu predchádzajúcemu čo vie lepšie lebo je to pre ho jednoduchsie

baja05
3. sep 2020

@evkakozickova 21 mesiacov má. Nápodobne. Niektoré deti vraj začnú až v škole, tak uvidíme čo to bude.

andreatytler
4. sep 2020

@mirka3169 U nas sa to nestalo alebo som to nespozorovala...
Pises ze sa plazil a daval na 4 a teraz sa len toci okolo osi. Otacal sa okolo osi aj pred tym alebo je to pre neho nove?
Tiez ma napadlo ako vravia ostatni ze ci mu nejdu zuby alebo nieco ine ako ta choroba a to ho vykolajilo. Alebo ci ste nemali nejake ine vacsie zmeny ako stahovanie alebo zacali s prikrmami...
Tyzden nie je taka dlha doba ale ak bude dlhsie radsej chod k doktorovi.

marianarem
4. sep 2020

Ano, nam sa to stalo po obidvoch ockovaniach, syn na nejaky cas prestal robit to, co mal posledne naucene. Po druhom ockovani to trvalo hadam aj 3 tyzdne, ale potom to dobehol. Tipujem, ze po chorobe to moze byt podobne.