Pomoc s plačúcim novorodencom pri dojčení
Prosím vás viete mi niekto poradiť mám týždňové novorodeniatko stále mi plače kojim prebalim ho všetko čo sa týka neviem či saje málo alebo veľa alebo vzduch je v perinke alebo s nami na posteli neviem už čo mám s dieťatkom robiť čo by ste mi poradili prosím vás
@marcela2857 vyzkusaj kontakt ‘ skin to skin’
Vyzliekni seba aj malé, do plienky a prilož si ho na hole telo
Zkusaj a neboj sa prejde to
Náš maly má 2,5 mesiaca a prvé týždne boli obrovská skúška. Absolútne som nevedela čo s ním. Potom sa to úplne zlomilo
Na brusko odporúčam kvapky espumisan…berieme to cely čas a je to super. 5-10 kvapiek pred každým kojenim, môžeš dlhodobo.
Vydrž, zlepší sa to!
Náš maly má 2,5 mesiaca a prvé týždne boli obrovská skúška. Absolútne som nevedela čo s ním. Potom sa to úplne zlomilo
Na brusko odporúčam kvapky espumisan…berieme to cely čas a je to super. 5-10 kvapiek pred každým kojenim, môžeš dlhodobo.
Vydrž, zlepší sa to!
@ska1991 ďakujem vám
@marcela2857 vyskúšať umele mlieko 30ml ( 50ml)
Podla mna malo pije to viete zistit podla.vahy pred.papanim a po papani odvazit
Alebo koliky😊
@zuzkaa1991 ďakujem vám
Vydrž, zlepší sa to!
@ska1991 ďakujem vám
@marcela2857 ach jaj ste mu pripomenuli tie ťažké začiatky ....buď je bábo hladné ( veľká šanca ) alebo má koliku ( to je naozaj až vrieskanie) alebo je mu teplo , alebo len potrebuje cecek v hube celý deň. To píšem v dobrom že prso nie je len o jedení. Ale ak je málo mliecka a ono je hladne , dala som um. To sa nedalo počúvať ani sa na to dívať

@marcela2857 vyskúšať umele mlieko 30ml ( 50ml)
Podla mna malo pije to viete zistit podla.vahy pred.papanim a po papani odvazit
Alebo koliky😊