Poradíte náušničky pre novorodeniatko?
pre malinku slecnu podla mna neprakticke a nepohodlne, najlepsie su na klasicke zapinanie, nie srobiky
tieto sú pre bábetko úplne nevhodné
Mojej dcere taketo nastrelili ked mala 4 mesiace, mala ich tusim 5tyzdnov a potom som ich vymenila za klasicke. Ale netreba ich menit,mozu sa nechat aj tie co nastrelia,su z chirurg.ocele. Nastreluju sa az od 4mesiacov a vtedy je usko uz trochu vacsie,takze jej ten srobik vzadu nejako nevadil. Uplne malemu novorodencovi to robi myslim len detska lekarka ihlou a nausnicku da taku,ako si rodic prinesie.
Tiez sa chystam take kupit pre moju. Zijem v zahranici a tu je to uplne bezne, vacsina ludi co poznam dava svojim dievcatkam prave male zakrucacie nausnicky, vacsinou priamo v nemocnici - musia byt samozrejme specialne pre babetka a nikdy s tym nemali problemy. Mali by sa len castejsie kontrolovat ci su dobre zatiahnute, pripadne dotiahnut lebo by sa mohli stratit.

Podla mna sa davaju take zapinacie a nie na zakrutenie kvoli tomu, aby to babatko netlacilo, kedze ich ma stale na sebe a ma vselijake polohy, ale hlavne veeela lezi.. Takze by som asi na zakrutenie neriesila.. Ale inak si myslim, ze vo vacsine sukromnych zlatnictiev ti vyrobia ake chces