Prečo nemôže moje trojročné dieťa spať?
Malý sa často budí v noci. Aj 4- 7 krát. Čím to môže byť. Nemá sa čoho báť a z dňa je unavený tak neviem.
Má 3 roky. A zuby už má.
Nosi este na spanie plienku? Mozno sa mu chce cikat a nechce sa pocikat do plienky.
Alebo co jedava na veceru? Ak nieco tazsie, mozno ho rusi to ze musi travit ajmpocas spanku a budi sa...ale je smadny, ak jedol napriklad krupicovu kasu, ta velmi smadiii...alebo naopak moze byt ze ma slabu veceru a budi sa lebo je hladny.
Ak to ni je jedna z tychto veci, skus mu presunut postielku na ine miesto. Kamaratka zasa dala malemu pod matrac ruzenec s krizikom a odvtedy spi dobre....
Su rozne sposoby, mozno to je len obdobie, ktore za chvilu prejde a bude spat celu noc.
@4w15 neboli ho nieco? Napr.moju mali bolievaju nohy najma ked sa cely den nezastavi. Alebo zle sny,nepozera nieco nevhodne? Zeby mal nejake mory z rozpravkovych postav? 🙂 Alebo sa na nieco na rano velmi tesi a nemoze spat 🙂 no tazko povedat. Ma 3r.tak sa ho spytaj preco nespinka ved hadam uz ti vie nieco povedat...
On už je šikovnejší. Na wc si zajde sám, pri posteli má pohár s vodou a večeru má primeranú. a keď sa ho spýtam prečo nespí tak mykne plecami a ľahne si ku mne.
@4w15 aha nwvedela som...vcera tam este vek nebol 🙂

Kolko ma maly? Nejdu mu zuby?