icon

Prečo nemôže moje trojročné dieťa spať?

4w15
2. dec 2016

Malý sa často budí v noci. Aj 4- 7 krát. Čím to môže byť. Nemá sa čoho báť a z dňa je unavený tak neviem.

katka253111
2. dec 2016

Kolko ma maly? Nejdu mu zuby?

4w15
autor
2. dec 2016

Má 3 roky. A zuby už má.

ewelyn3
2. dec 2016

Nosi este na spanie plienku? Mozno sa mu chce cikat a nechce sa pocikat do plienky.
Alebo co jedava na veceru? Ak nieco tazsie, mozno ho rusi to ze musi travit ajmpocas spanku a budi sa...ale je smadny, ak jedol napriklad krupicovu kasu, ta velmi smadiii...alebo naopak moze byt ze ma slabu veceru a budi sa lebo je hladny.
Ak to ni je jedna z tychto veci, skus mu presunut postielku na ine miesto. Kamaratka zasa dala malemu pod matrac ruzenec s krizikom a odvtedy spi dobre....
Su rozne sposoby, mozno to je len obdobie, ktore za chvilu prejde a bude spat celu noc.

tajka1986
2. dec 2016

@4w15 neboli ho nieco? Napr.moju mali bolievaju nohy najma ked sa cely den nezastavi. Alebo zle sny,nepozera nieco nevhodne? Zeby mal nejake mory z rozpravkovych postav? 🙂 Alebo sa na nieco na rano velmi tesi a nemoze spat 🙂 no tazko povedat. Ma 3r.tak sa ho spytaj preco nespinka ved hadam uz ti vie nieco povedat...

4w15
autor
3. dec 2016

On už je šikovnejší. Na wc si zajde sám, pri posteli má pohár s vodou a večeru má primeranú. a keď sa ho spýtam prečo nespí tak mykne plecami a ľahne si ku mne.

katka253111
3. dec 2016

@4w15 aha nwvedela som...vcera tam este vek nebol 🙂