Pri čistení uška sa synček pohol a rozplakal
Ahojte, možno otázka odveci, možno veľmi hysterčím, ale pred chvíľou som môjmu malému 8🌜 čistila uška vatovou tyčinkou. A ako som mu išla s tou tyčinkou do uška, vtedy pohol hlavičkou a strašne sa rozplakal 😢 teraz sa strašne bojím či som mu nemohla poškodiť sluch, alebo či som mu neprepichla bubienok 😢
Ucho sa cisti sama, priroda to genialne vymyslela. Staci vytriet rozkom uteraka to co je na konci zvukovodu. Uchostury narobia viac skody ako uzitku a este mozu aj ublizit
A hlavne, ak uz. Tak treba pouzivat vatove tycinky pre deti, nie tu obycajnu. Presne kvoli takemu pripadu. Zrejme sa len zlakol. Zajtra uvidis, ci je v pohode.
@kitycat
@januska12323
@viestta
@beata_k ďakujem baby. Trošku som sa upokojila. Plakal asi len 20 sekúnd, potom prestal a už vyzeral byť v pohode, usmieval sa. Vraj keby mal prasknutý bubienok, šla by mu krv. Ale vďaka za radu, tie tyčinky už radšej nebudeme používať.
no vatovou tycinkou sa k bubienku nedostanes. A nie, nesla by krv. Ale vatovou tycinkou tak maximalne zatlacis maz dovnutra k bubienku a vytvoris zatku. Napriklad. Ja vatovu tycinku pouzivam, ale utieram nou len usnicu a za uskom, nikdy nie do zvukovodu.

Tymi tycinkami sa hlavne vobec usi cistit nemaju.
Mojmu maz "vylieza" a ten utrem uterakom...bubienok si mu asi neprepixhla, ale mohol sa oskret neprijemne