Priateľka sa nedokáže postarať o našu malú
Neviem si rady s mojou priatelkou.nedokaze sa postarat o našu malu dcerku a este na to ,dnes sa chceca podrezat.pomozte.Nechcem prist o dcerku, strasne sikovna.Su sviatky viem ale toto trva uz asi dva roky.Dakujem za odpoved
Fuha, pokial si lesbicka a dcera je biologicky priatelky, tak tazka situacia... Priatelke treba poskytnut odbornu pomoc, ak si chce ublizit treba volat 112..
Ak uz taky atak ustupil, tak ju dotiahni k psychiatrovi, presvec nech sa lieci.. Co sirsia rodina, pomoze?
@evicka75 Treba volať 112
@evicka75 ak sa chcela podrezať tak volaj zachranku a zoberu ju na psychiatriu...toto nie je sranda, kto sa o to pokusi raz nema problém skusiť znova. Iste si vieš predstaviť čo by to spravilo s psychikou tej malej ak by mamu našla podrezanu v kaluži krvi nehovoriac o tom, že o dieťa sa treba starať - preto by som nevahala a volala zachranku a nečakala s nejakym presviedčaním ak ona nechce. časom sa ti priatelka, ked uz bude z najhoršieho vonku len podakuje.
nejde o moju priatelku,ale o priatelku mojho kamarata,zmylenie v pisani,sorry 🙂
tu sa nejedna o evicku,ale o katku,priatelku mojho kamarata
Niekto si tu robi srandu o tom som presvedcena, aj ten smajlik pri vysvetlovani nedorozumenia hovori za vsetko.
Už je to super

evicka ty si lesba? s priatelkou mas 2r. dceru? nechapem nejako. ma depresie? lieci sa? dieta by som jej o samote iste nenechavala.