Problémový spánok trojtýždňového bábätka
Dobry den chcela by som sa popytat či ma niekto skusenosti so spankom. Mam 3 tyždnove dieta a nechce mi spavat v kočiary ,nemožme ist ai na prechadzky a tak som furt v dome.Vie mi niekto poradit Dakujem
@832711 teda mne by sa vonku v tych 30 stupnovych horucavach tiez nechcelo spat. Nehovoriac o tom, ze vo vanicke musi byt este daleko viac...
A aky mas problem s ciapkou?
Ked tam nechce spat, tak tam spat nebude. A nepomoze ti nic. Ak chces ost na prechadzku, daj ho do satky. Napr. syn v kocari pospal aj 4 hodiny, vyviezla som na dvor a bolo. Dcera spi v kocari len ked sa vozi, aj to maximalbe hodinu. Obaja vsak pekne spavali v satke. Rychlo som sa naucila ju zaviazat a uz to islo. Chodili sme dokonca na tury. Vyskusaj....
@832711 nemusí spať v kočíku, ani môj nechcel a mne to po čase začalo vyhovovať, na prechádzke nespal, ale bol na čerstvom vzduchu, keď doma spal, tak som si porobila, spokojnosť na oboch stranách. Prečo si dnu? Veď ho daj do šatky, ak ti v kočíku plače a môžeš ísť kam chceš. Ak chvíľu vydrží bez plaču, choďte niekam do parku, tam ho z kočíka vyber, ja som to tak robila.
Tak nie kazdemu dietatu sa paci v kociku. Skus nosic
@tobnuf ale ergonomicky nosic, nie klokanku. Zalezi od dietata, treba vyskusat. Ja som pouzivala najskor satku a neskor, ked uz syn dobre drzal hlavicku, aj nosic.
Áno aj moja (dnes 4 tyzdne) vôbec nechce byť vo vaničke. Alen kúpili sme Manducu a neuveriteľne sa stalo. Trošku cirkus kym ju prepnem, ale akonáhle zamknúť dvere tak kľud. Dokonca som cestou kontrolovala cu dýcha 😉. Ak máš možnosť tak vyskúšaj ale tak, že po chodíš trosku s bábätkom. A už sme aj kojili v nosiči. A máš volne obe ruky.
@maslenka47 ked chcem ist snu von nechce mi ju na hlavicku sa mi az zachadza co tak place a ked jej ju dam dole z hlavicky tak je dobre len nechcem snu chodit von aby ju uska neboleli
@danielita18 neprespi ani vnutry tak hodinku aj to kolko krat nosime narukach ked si poprdkava tak sa budi a strasne nam plače hrozne pritom kojim ale aspon vnoci prespi 4 hodiny vkuse potom sa napapa a tak už len 2 potom už len po hodinke
@832711 zazila som, vyriesil to nosic, hlboky kocik som mohla vyhodit
@832711 v tomto teple? Ciapku? Ked tak len nejaku lahucku pokryvku,v kociku je este teplejsie,sa necuduj.
Moja mladsia tiez zo zaciatku nebola kocikovy typ.. Tak sme si museli zaobstarat nosic a ked zaspala,tak som ju presunula opatrne do kocika. Mala som este 2r.stupla,takze von sa muselo chodit.
Preto ti odporucam si kupit kvalitny nosic alebo satku.
@maslenka47, 832711, ano vo vanicke tak neprudi vzduch, cize je tam teplejsie a uska ma chranene, takze tien a ziadna ciapka, ja osm davala cepcek ale ten bol sama dierka, malej nevadil, nepotila sa, bola v nom spokojna. Ale teraz ozaj ani to netreba. Nedavno som videla clanok ze nema kocik zakryvat plienkou lebo sa este viac znizi prudenie vzduchu a este viac sa prehreje.
Ja som mala prve dieta taketo.Preto som ho uspala na rukach-ked som po kojeni cakala dokym si odgrgne,pohojdavala som sa s nim az mi zaspal na pleci.A potom sup do kocika sa vyvetrat 🙂
jednoznacne satka! Moje tretie dieta kocik nemoze ani citit od narodenia. A tak sme zacali satkovat a super. vyskuj, viem ake je to tazke s uplakanym a nevyspatym babatkom. Ale vonku chod len rano, alebo ku veceru, na tento upek urcite nie. Drz sa 🙂
@832711 ona moze mat koliky,náš nemohol ist do kočíka nikdy skor ako hodinu po jedle proste jej je asi tazko ak sa ti da tak ju davaj spinkat vyvysenú v kočíku ale aj doma ju davaj zo šikma nech je vyvysená,a ciapku jej urcite nedavaj nie je chladno a nema z coho prechladnut a na uska uz vobec nie ved to by musela byt vystavená v nejakom prievane aby jej uska ochoreli,čiapku jej ziadnu nedavaj a inak na povzbudenie náš prespal 4hodiny až ked mal 4 mesiace a to len v noci cez den vzdy len hodinu ani o minutu viac
Pospí hodinku? Bože žena, však buď rada. Naša malá mala takto pred 2 rokmi ani nie mesiac a teda spávala len pol hodinu a to trvalo asi rok. Keď sa niekto stažovať ako jeho dieťa spí len 2, 3 hodiny, no by som ho kopla. V kočíku zo začiatku byť chcela, ale neskôr nie, presne ako píšeš a to tam ešte ako tak pospala, ale len tu pol hodinu a von a to ja som nosila v šatke, takže som vždy šla domov tlačiac kočík, dvaja psi a dieťa v šatke. Som sa nakoniec na ten kočík vyprdla a vybrali sme ho ako začala sedieť, cca. 9 mesiac. Viem, že sme ju tam občas uspali, keď som ju skopila zo šatky, ale skôr výnimočne. Už ho skoro rok nepoužívame, odkedy chodí, to bolo maximálne nepraktické pre nás.

a doma ti prespí dobre?ja som to robila tak že som si malehop dala vždy do vaničky ked som vedela že už bude chciet spat,počkala som kym zaspí a potom si ho dala na kočík,ale nikdy nepospal dlhšie ako hodinu ako náhle sa zobudil a tak vydržal v kočíku maximum 10 minut nikdy mi tam nechcel byt pokial nespal