Režim 6 mesačného bábätka
Ahojte,
chcela by som sa spytat aky mate rezim so 6 mesacnymi detickami. Kedy spia, kedy jedia. Hlavne ma zaujimaju prikrmovane deti.
Ja sa pri tomto druhom neviem akosi nastavit 😅
Dakujem 🙂
Ja mam síce dojčene, ale skôr si od sledujem, že koľko vydrží byť hore a podla toho sa držím. Teraz napr.vydrzi tie 2 hodinky, tiež bude mať za chvíľu 6 mesiacov. Záleží teda podľa toho kedy sa zobudí a tomu to prispôsobujem. Tak som to robila aj pri staršej.
ja mam stvrte a vobec ho neviem zrezimovat😀. Nevstava totiz rano vzdy v rovnaky cas. A ked aj vstane v rovnaky cas, ten prvy denny spanok raz trva 20 minut, inokedy 40 a niekedy hodinu a pol. Detto ostatne spanky. Takze rezim je asi taky, ze vzdy po zobudeni cca 2-2,5 hodiny hore a spat. Spi 3 x za den.
presne problem u nas. Raz mi spi 30 min a raz 2,5h 🤦🏼♀️
Vstava medzi 5,30-6,30. Zaspava prvy spanok medzi 8,30-9,00. To je jedina istota. A potom to uz je v rukach oliverovych 🙈😁
@jaroe
Aj u nás tak bolo, chce to pevný rezim a nevzdávať sa. Postupne pochopila, teraz ma 9m a spí 2x, zaspáva po 3h bdenia a aspoň hodinu a pol až 2x2 za deň. Poobedie je ťažšie zaspat, niekdy aj menej spí ale vidím, že to už pochopila aj ona, že keď nebude spať, nebudeš jej dobre... A že ju viac krát uspavat nebudem...keďže má nenormálne požiadavky. 🤣🤣 A ani ju uspavat nanovo, keď zamrčí... Myslím, že to zariadil len pevný režim a čas.