icon

Režim dvojročného dieťaťa

4. mar 2021

Ahojte akyrezim maju vase svojrocne deti v tomto obdobi?

radkaradix
4. mar 2021

Uz dlho taky isty.. rano vstava okolo 8h, naje sa peciva, pohrame sa, okolo 10h-12h sme von, prideme, zje ovocie (banan a jablko/hruska/atd.) a dake keksy a ide spat o 13h (obed nejedava, lebo nie je este taky hladny a zvycajne ani nemame este navarene, nasa pohodlnost, vsetci sme spokojni, tak to nemenime, aspon pred spanim nevymysla, ze nechce jest), vstane, zje obed okolo 15h30. Pohrá sa a ideme von okolo 17h-19h. Vratime sa, navecera sa (zvycajne jogurt/termix/tvaroh/pecivo), o 20h vana, o 20h30 ide spat.

simona92101
4. mar 2021

Uz asi rok ten isty rezim. 7:00 vstava,zje ranajky(jogurt vacsinou),rano ja varim,cize sa chvilku sama pohra.9:00 ideme von do cca 11:00(vacsinou cakame kym otvoria obchod,kupime pecivo a ideme domov).12:00 obed polievka+druhe. 13:00 ide spat.spi tak do 15:00-15:30. Potom spapa olovrant,bud to co bolo k obedu alebo chlebik/ovocie.16:30 ideme von do cca 18:00.18:30 vecera,19:30 rychle okupanie,mlieko+pusa a spanok.vacsinou 20:00-20:30 uz spi.

ivangeline
4. mar 2021

Uz som to sem pisala nedavno.. xD Preco ta ista otazka? Vstavame mediz 6 az 7. Ranajky. Vonku alebo hra doma. Desiata. Pomaha v kuchyni. Okolo pol 12 az 12 spanok... hodina a pol az 2. No obed az po spanku. Zas moznost ist vonku. Hrame sa doma. Najcastejsie knihy,kadejake nastroje a napodobeniny z dielnicky,ma bujnu fantaziu a tvorenie-kreslime,malujeme,lepime,ucime sa strihat,plastelina... Mam este rocnu,takze zavisi od jej spanku,kedy vonku a ako sa moze hrat. xD Inak pomaha vo velkom..z pracky do pracky,vysavat,odkladat riady,utierat prach.. a ma rezim pred spanim. Cca pol 6 vecera. Zuby. Pyzamo. Pokojove aktivity. Rozpravanie a modlenie pred spanim. Cca o 7 spi.