icon

Ročne dieta a strava

nina296
Dnes o 15:04

Maminy, rozumiem,že kazde dieťa je iné a nemam porovnávať , ale aj tak by som rada vedela čo a kedy papajú vaše deti? Nás ma síce 11kg, ale zda sa mi,že malo papa. V noci pyta um 2x po 120ml, vstane 7:00, raňajky pečivo alebo jogurt, o 9:00 si da trosku ovocia a o 10:00 pred 1 spankom 120ml UM, na obed okolo 12:00 napr polievku, ale veľakrát mi odmieta. Ak ma obed tak ma pred 2 spankom o 15:00 120ml UM, asi o 17 ma jogurt, o 19 veceru ( chlebík s niečim) a väčšinou o 20:30 ide spinkat a vypije asi 150ml UM. Myslite,že pije veľa mlieka?

kavasmliekom
Dnes o 15:08

@nina296 toľko mlieka, ani sa nečudujem, že nechce jesť. A samé mliečne vecí.

patka06
Dnes o 15:08

Mlieka má viac než veľa

pribinak
Dnes o 15:09

Má 11 kg. Môj má 8,5 kg.

Skôr to máš zle rozložené. Ráno raňajky potom desiata potom mlieko a chceš ešte aby si dal obed

Mlieko by som mu nerušila, niektoré deti pijú mlieko veľmi radi. Skôr by som sa snažila o viac nemliecnych veci, viac ovocia, vajcia, polievky

nina296
autor
Dnes o 15:14
@pribinak

Má 11 kg. Môj má 8,5 kg.

Skôr to máš zle rozložené. Ráno raňajky potom desiata potom mlieko a chceš ešte aby si dal obed

Mlieko by som mu nerušila, niektoré deti pijú mlieko veľmi radi. Skôr by som sa snažila o viac nemliecnych veci, viac ovocia, vajcia, polievky

@pribinak ja som si tiež uvedomila,ze asi veľa mliečneho. Skusim inak a tie mliecka pred dennými spankami je ok, či radsej skusim zrušiť?

kavasmliekom
Dnes o 15:18
@nina296

@pribinak ja som si tiež uvedomila,ze asi veľa mliečneho. Skusim inak a tie mliecka pred dennými spankami je ok, či radsej skusim zrušiť?

@nina296 cez deň mlieko už nepotrebuje, stačí večer

nina296
autor
Dnes o 15:21
@kavasmliekom

@nina296 cez deň mlieko už nepotrebuje, stačí večer

@kavasmliekom dakujem, zrusim cez den a snáď bude aj lepsie papat. Nechcela som, aby bol hladny a asi som to až moc prekombinovala

kavasmliekom
Dnes o 15:23
@nina296

@kavasmliekom dakujem, zrusim cez den a snáď bude aj lepsie papat. Nechcela som, aby bol hladny a asi som to až moc prekombinovala

@nina296 to je len polievky z vareného?

nina296
autor
Dnes o 15:35
@kavasmliekom

@nina296 to je len polievky z vareného?

@kavasmliekom polievky alebo maso s ryžou, s cestovinou, zemiakovú kasu atd. Ale on zas nechce jest hocičo

kavasmliekom
Dnes o 15:35
@nina296

@kavasmliekom polievky alebo maso s ryžou, s cestovinou, zemiakovú kasu atd. Ale on zas nechce jest hocičo

@nina296 tak skúste zrušiť to mlieko a uvidíte.

nina296
autor
Dnes o 15:37
@kavasmliekom

@nina296 tak skúste zrušiť to mlieko a uvidíte.

@kavasmliekom skusim, asi robím chybu

belllinka
Dnes o 16:02
@nina296

@kavasmliekom skusim, asi robím chybu

@nina296 hlavne zrus mlieko aj v noci, uz to nepotrebuje

siska53
Dnes o 16:50
@nina296

@nina296 Zrus nocne mlieko. Moj mal mlieko na ranajky 250 ml, mlieko pred poobiednym spankom - 120-150ml a pred vecernym spankom tiez tak 120-150 ml. Ale moj bol skvely papkac.

barju
Dnes o 17:30

@nina296 nás váži 9 a je kojený ešte
8:00 zobudenie
8:30 raňajky- jogurt, vajíčko, cottage, mozzarella, pečivo so zeleninou alebo len nemliecna kaša
10:00 desiata ovocie keď sme doma, kapsicka/chrumky vonku
12:00 mlieko
12-13 spánok
14:00 obed ryba, zelenina,mäso, ryža, cestoviny, zemiaky buď čo je uvarené ak to môže, alebo ak mu máme niečo čo nemôže, tak mu dám kupované v skle
16:00 mlieko
16-17 spánok
18:00 olovrant tak ako desiata
19:30 večera väčšinou kaša, alebo zvyšok z obeda, alebo niečo také ako na raňajky
20:45 mlieko
21:00 spí
Čo sa množstva týka, polka chlebíka, alebo 1 vajíčko, 3 lyžice jogurtu, 1/2 mozzarelly. Keď robím kašu tak 5 lyžíc. Obed viem presne že 120g. Mlieka netuším koľko vypije.

anonym_229ac8
Dnes o 20:36

@nina296 veľmi veľa mlieka, v roku pil mlieko už len z hrnčeka ráno k raňajkám, alebo poobede k olovrantu, v noci ani náhodou. Ostatné jedlá ako my, len nekorenené, málo solené. Veľa vyriešiš, ak zrušíš fľašu, nie je to tak, že dám mu mlieko, aby mal aspoň niečo v žalúdku, naopak, v žalúdku bude mať jedlo, ak sa nevypije toľko mlieka. Keby si ty vypila tri litre mlieka, tiež by ti nechutilo jesť

nina296
autor
Dnes o 21:00
@anonym_229ac8

@nina296 veľmi veľa mlieka, v roku pil mlieko už len z hrnčeka ráno k raňajkám, alebo poobede k olovrantu, v noci ani náhodou. Ostatné jedlá ako my, len nekorenené, málo solené. Veľa vyriešiš, ak zrušíš fľašu, nie je to tak, že dám mu mlieko, aby mal aspoň niečo v žalúdku, naopak, v žalúdku bude mať jedlo, ak sa nevypije toľko mlieka. Keby si ty vypila tri litre mlieka, tiež by ti nechutilo jesť

@anonym_229ac8 to je pravda, napije sa mlieka a potom mu tak nechuti, vďaka

nina296
autor
Dnes o 21:00
@barju

@nina296 nás váži 9 a je kojený ešte
8:00 zobudenie
8:30 raňajky- jogurt, vajíčko, cottage, mozzarella, pečivo so zeleninou alebo len nemliecna kaša
10:00 desiata ovocie keď sme doma, kapsicka/chrumky vonku
12:00 mlieko
12-13 spánok
14:00 obed ryba, zelenina,mäso, ryža, cestoviny, zemiaky buď čo je uvarené ak to môže, alebo ak mu máme niečo čo nemôže, tak mu dám kupované v skle
16:00 mlieko
16-17 spánok
18:00 olovrant tak ako desiata
19:30 večera väčšinou kaša, alebo zvyšok z obeda, alebo niečo také ako na raňajky
20:45 mlieko
21:00 spí
Čo sa množstva týka, polka chlebíka, alebo 1 vajíčko, 3 lyžice jogurtu, 1/2 mozzarelly. Keď robím kašu tak 5 lyžíc. Obed viem presne že 120g. Mlieka netuším koľko vypije.

@barju ďakujem krásne