Ročne dieta a strava
Maminy, rozumiem,že kazde dieťa je iné a nemam porovnávať , ale aj tak by som rada vedela čo a kedy papajú vaše deti? Nás ma síce 11kg, ale zda sa mi,že malo papa. V noci pyta um 2x po 120ml, vstane 7:00, raňajky pečivo alebo jogurt, o 9:00 si da trosku ovocia a o 10:00 pred 1 spankom 120ml UM, na obed okolo 12:00 napr polievku, ale veľakrát mi odmieta. Ak ma obed tak ma pred 2 spankom o 15:00 120ml UM, asi o 17 ma jogurt, o 19 veceru ( chlebík s niečim) a väčšinou o 20:30 ide spinkat a vypije asi 150ml UM. Myslite,že pije veľa mlieka?
Mlieka má viac než veľa
Má 11 kg. Môj má 8,5 kg.
Skôr to máš zle rozložené. Ráno raňajky potom desiata potom mlieko a chceš ešte aby si dal obed
Mlieko by som mu nerušila, niektoré deti pijú mlieko veľmi radi. Skôr by som sa snažila o viac nemliecnych veci, viac ovocia, vajcia, polievky
Má 11 kg. Môj má 8,5 kg.
Skôr to máš zle rozložené. Ráno raňajky potom desiata potom mlieko a chceš ešte aby si dal obed
Mlieko by som mu nerušila, niektoré deti pijú mlieko veľmi radi. Skôr by som sa snažila o viac nemliecnych veci, viac ovocia, vajcia, polievky
@pribinak ja som si tiež uvedomila,ze asi veľa mliečneho. Skusim inak a tie mliecka pred dennými spankami je ok, či radsej skusim zrušiť?
@nina296 cez deň mlieko už nepotrebuje, stačí večer
@kavasmliekom dakujem, zrusim cez den a snáď bude aj lepsie papat. Nechcela som, aby bol hladny a asi som to až moc prekombinovala
@kavasmliekom dakujem, zrusim cez den a snáď bude aj lepsie papat. Nechcela som, aby bol hladny a asi som to až moc prekombinovala
@nina296 to je len polievky z vareného?
@nina296 to je len polievky z vareného?
@kavasmliekom polievky alebo maso s ryžou, s cestovinou, zemiakovú kasu atd. Ale on zas nechce jest hocičo
@kavasmliekom polievky alebo maso s ryžou, s cestovinou, zemiakovú kasu atd. Ale on zas nechce jest hocičo
@nina296 tak skúste zrušiť to mlieko a uvidíte.
@nina296 tak skúste zrušiť to mlieko a uvidíte.
@kavasmliekom skusim, asi robím chybu
@kavasmliekom skusim, asi robím chybu
@nina296 hlavne zrus mlieko aj v noci, uz to nepotrebuje
@pribinak ja som si tiež uvedomila,ze asi veľa mliečneho. Skusim inak a tie mliecka pred dennými spankami je ok, či radsej skusim zrušiť?
@nina296 Zrus nocne mlieko. Moj mal mlieko na ranajky 250 ml, mlieko pred poobiednym spankom - 120-150ml a pred vecernym spankom tiez tak 120-150 ml. Ale moj bol skvely papkac.
@nina296 nás váži 9 a je kojený ešte
8:00 zobudenie
8:30 raňajky- jogurt, vajíčko, cottage, mozzarella, pečivo so zeleninou alebo len nemliecna kaša
10:00 desiata ovocie keď sme doma, kapsicka/chrumky vonku
12:00 mlieko
12-13 spánok
14:00 obed ryba, zelenina,mäso, ryža, cestoviny, zemiaky buď čo je uvarené ak to môže, alebo ak mu máme niečo čo nemôže, tak mu dám kupované v skle
16:00 mlieko
16-17 spánok
18:00 olovrant tak ako desiata
19:30 večera väčšinou kaša, alebo zvyšok z obeda, alebo niečo také ako na raňajky
20:45 mlieko
21:00 spí
Čo sa množstva týka, polka chlebíka, alebo 1 vajíčko, 3 lyžice jogurtu, 1/2 mozzarelly. Keď robím kašu tak 5 lyžíc. Obed viem presne že 120g. Mlieka netuším koľko vypije.
@nina296 veľmi veľa mlieka, v roku pil mlieko už len z hrnčeka ráno k raňajkám, alebo poobede k olovrantu, v noci ani náhodou. Ostatné jedlá ako my, len nekorenené, málo solené. Veľa vyriešiš, ak zrušíš fľašu, nie je to tak, že dám mu mlieko, aby mal aspoň niečo v žalúdku, naopak, v žalúdku bude mať jedlo, ak sa nevypije toľko mlieka. Keby si ty vypila tri litre mlieka, tiež by ti nechutilo jesť
@nina296 veľmi veľa mlieka, v roku pil mlieko už len z hrnčeka ráno k raňajkám, alebo poobede k olovrantu, v noci ani náhodou. Ostatné jedlá ako my, len nekorenené, málo solené. Veľa vyriešiš, ak zrušíš fľašu, nie je to tak, že dám mu mlieko, aby mal aspoň niečo v žalúdku, naopak, v žalúdku bude mať jedlo, ak sa nevypije toľko mlieka. Keby si ty vypila tri litre mlieka, tiež by ti nechutilo jesť
@anonym_229ac8 to je pravda, napije sa mlieka a potom mu tak nechuti, vďaka
@nina296 nás váži 9 a je kojený ešte
8:00 zobudenie
8:30 raňajky- jogurt, vajíčko, cottage, mozzarella, pečivo so zeleninou alebo len nemliecna kaša
10:00 desiata ovocie keď sme doma, kapsicka/chrumky vonku
12:00 mlieko
12-13 spánok
14:00 obed ryba, zelenina,mäso, ryža, cestoviny, zemiaky buď čo je uvarené ak to môže, alebo ak mu máme niečo čo nemôže, tak mu dám kupované v skle
16:00 mlieko
16-17 spánok
18:00 olovrant tak ako desiata
19:30 večera väčšinou kaša, alebo zvyšok z obeda, alebo niečo také ako na raňajky
20:45 mlieko
21:00 spí
Čo sa množstva týka, polka chlebíka, alebo 1 vajíčko, 3 lyžice jogurtu, 1/2 mozzarelly. Keď robím kašu tak 5 lyžíc. Obed viem presne že 120g. Mlieka netuším koľko vypije.
@barju ďakujem krásne

@nina296 toľko mlieka, ani sa nečudujem, že nechce jesť. A samé mliečne vecí.