icon

Ročné dieťatko dvíha nohy s bolesťami

lucana82
20. aug 2020

Ahojte. Prosím vás kočky nemáte s tým skúsenosť? Naše rocne dievčatko ked leží na chrbte, dviha naraz obe nôžky krúživými pohybom k hrudníku...hore aj dole.Robi to aj hodinu vkuse a veľmi sa pritom spoti...a výraz ma ako od bolesti utrapeny.Pedi povedala ze si možno pomaha kakat a iná Dr ,ze ona si asi len tak cvičí...no absolutne sa mi to nepáči a neviem co ďalej...co ju môže trápiť? Neviete mi poradiť? Nestretol sa s tým niekto? Neda sa na to pozerať uz týždeň to trva a nik mi nevie pomôcť.

alexandra2468
20. aug 2020

@lucana82
Ahoj, skusenost nemam.
Ale skusila by som navstivit fyzioterapeuta. Skusenost mam akurat s tym, ze vela krat pedi nevie co a preco dieta robi take a onake pohyby a zatial nam vacsinou veci dobre vyhodnotila nasa fyzioterapeutka.
Tak snad aj u vas to tak bude.

lucyluv
20. aug 2020

Ja som o takomto viackrát čítala a že to môže byť detska masturbácia. Preto sa spoti, robí jej to dobre. Jedna baba to raz ukazovala na videu neurologicke a tá to tak zhodnotila. Ale tak neviem, či je to ozaj Vás prípad, ale pripomenulo mi to.

nini1010
20. aug 2020

No ja neviem,len sa tam sama seba pytam-Robila by to sama od seba keby ju to bolelo?Kto nieco take robi len tak nedajboh ak by ho to ozaj bolelo ?Preto by som asi uvazovala nad odpovedou od @lucyluv

lucana82
autor
20. aug 2020

@lucyluv myslíš ze uz v 12tich mesiacoch??? Masturbácia???? Ale ona pritom mrnka až placka... a ma utrapeny výraz...mame problém so zapchami tak ma napadlo ci nejak takto nezadrziava stolicu...fakt neviem...alebo ci nemá žalúdočné ťažkosti

lucana82
autor
20. aug 2020

@nini1010 skôr mam pocit ze ju niečo bolí trápi a takto si pomáha..alebo ma napadlo ze zadržiava stolicu...mame problém so zapchami

andreatytler
21. aug 2020

@lucana82 Ako dlho to trva. Skus sa zamysliet ci ste neurobili nejaku zmenu kratko pred tym ako zacala... Strava, tekutiny, tiez ma napadlo ze si tymi pohybmi ulavuje lebo ma bolesti v brusku. Spoti sa asi preto lebo ak to robi hodinu tak to je dobra makacka. Skusili ste ju vyrusit ked to robi a nejak ju zamestnat? Zabudne na to alebo je nie mozne ju od toho odtrhnut? Robi to pred spanim aleb hocikedy?
Tiez ma napadlo ci len neobjavila novy sposb ako sa hybat a paci sa jej a tak to robi ale zase ten utrapeny vyraz v tvari... no neviem.
Alebo aj zmena okolia, jasle, prestahovali ste sa... mozno ma stres a takto to kompenzuje.
Papate probiotika na tie zapchy?

lucana82
autor
21. aug 2020

@andreatytler ahoj...probiotikum papame, zmenu neevidujeme, robi to najčastejšie pred spanim ale aj počas dňa sem tam...ano ked sa vyrusi a zabavi, tak to nerobí, uz sme vylúčili aj zapal mocovych ciest lebo moc je vporiadku....