Spánok 8 mesačnej
Dobry den, baby aj vam tak zle babatka zaspavaju? To tak ma byt ? Ci je to individualne? Ale asi hej. Ako uspavate deticky? Moja v kociku nechce. Dakujem za odpovede
Áno aj mne nemaj strach, nie si v tom sama. Je kojená a na každy spanok spíme spolu v posteli. V kočiku nechce už 3 mesiace spať, nosič vôbec..ona ma proste rada kľud,nerušenie zvukmi. Takže spime 3x za deň a vždy v posteli. Niekedy strašne vymýšľa pri uspávaní a inokedy zase zaspí v poriadku. Spinká väčšinou 2x po 40min a 1x hodinku. Niekedy potiahne aj 1,5h ale málokedy. Spať musim s ňou, lebo inak nepospí ani tych 40min a po 15min je hore. Ležíme vedľa seba a držim ju za ruku. Večer uspávam rovnako, ale to uspavanie niekedy trvá aj 1,5h. Niekedy menej. Niekedy si pospí večer 3hodiny a potom sa zobudí a je aj 1,5h hore a v noci vstavame aj 10x. Často mava v noci aj bdele okná. Je hore,neplače,len si rozprava a hrá sa s cumlom. No proste detsky spanok je zložity. Ale pfuuuu raz to prejde. Už nech je to obdobie kedy bude spavať raz za deň.😩
Máme 8m a je to rovnake😉. V kočiku momentálne v tychto horúčavach nechce byt vobec. Taže spíme doma. Niekedy cezden spi 2x inokedy 3x (podlatoho ako si to potiahne). Tiež zaspava na posteli pri kojeni a musim pri ňom byť. Cezdeň je to fajn aspin si spolu odýchneme. V noci máme teraz aktivnejsie obdobie lebo nam idu zubky🤷🏻♀️. Celkovo som si povedala že to musim vydrzat a hotovo.

Ahoj je kojená ?alebo UM?