icon

Správny postup balenia dieťaťa na široko

andy166
Včera o 18:12

Dobrý večer mamičky. Nájde sa tu mamička čo balí svoje bábo na široko ? Potrebovala by som s tým poradiť nakoľko prvého syna som naširoko baliť nemusela. Aký je presný postup ? Treba aj látkovú plienku dávať ak áno ako sa to správne skladá? Najlepšie by bolo nejaké foto aby som to videla. Bola by som veľmi vďačná...

anonym_3229b7
Včera o 18:33

@andy166 YouTube a Google majú výpadok? To ženy naozaj okrem MK ostatné nepoznáte?

226lenka
Včera o 19:09

@andy166 normalne jednorazovú plienku, potom na to dve bavlnenéplienky a na to ortopedickú plienku, poštolka sa volá, kúpiš napr. v 101 drogérii. Takto som ja balila

vorkola
Včera o 19:13

Ja som musela syna balit tak,ze stehienka po kolena museli byt roztiahnute, ako ked sa cvici snura,a balila som tak, ze jednu plienku som mala na rucnik od spodku od chrbatika a na kazdu coxu od chrbatika az po stehno plienku z kazdej strany uplne zlozena plienka,, ako ked poskladate uterak,,Skratka syna som balila az do 2 rokov s 3 mi plienkami..koxicky samu krasne vytvorii.ked sa narodil obvod oboch coxiciek malsi 25 cm,Strasne som sa zlakla,,ci ho vobec tie coxicky udrzia na nôzkacch..do roka chodil,,,ale aj nadalej som ho takto baila do plienok,,zasadne do cisto bavlnenych..A v puberte zacal hrat futbal o 100 sest