icon

Striedanie značiek fliaš alebo používanie jednej značky?

antonia1209
26. jún 2018

Ahojte, mate niekto skusenost, robi babatku problem papanie z roznych flias? Pouzivame Avent natural, ale chcela by som vyskusat MAM alebo tommee t. Myslite ze ten princip sania je natolko rozny ze to vadi, alebo to babatkam nezvykne robit problem. Vdaka 🙂

henka123123
26. jún 2018

My pouzivame mam a inu nechce.ale nevadi mi to.mam je super

pininka
26. jún 2018

Starsim detom je to uz vacsinou jedno, ale male babatka vacsinou chcu len jednu. Ja som presla z tomee t. na mam asi ked mala 10 mesiacov. Dovtedy chcela iba take s miniaturnym cumlom

win_gi
26. jún 2018

môžeš vyskúšať ale menšie detičky s tým mávajú trošku problém ale tak za skúšku nič nedáš, poprípade sa dá ta fľaška odložiť aj na neskôr

antonia1209
autor
26. jún 2018

Maly ma tri mesiace.. tak to je asi blbost kupit ine... potrebujem totiz este dokupit, tak som myslela ze kupim nejake atraktivnejsie dizajnovo... 🤷🏼‍♀️

deti95060810
26. jún 2018

mojim deťom vadilo ak mali rôzne fľaše...zvykli si na jednu, tak potom mali len tú jednu...

babi81
26. jún 2018

@antonia1209 moja tiez mam az ked bola starsia okolo 10mesiacov dovtedy tommee t. alebo lansinoh striedala som

katulienkax
26. jún 2018

Ja by som nemenila typ pokial ti pekne pije. Môžes to cele pokaziť až do štrajku a to urcite nechceš. Moje nechceli z iných.

antonia1209
autor
27. jún 2018

Dakujem baby, nejdem teda spekulovat, ostaneme pri aventkach..

momoika
27. jún 2018

mne hltavo pije z hocijakej. Nahltany vzduchu/plynatost/zapchy....atd. Tiež mame Mam flašku, aj Dr.Brown sme kupili a ma po nej len štikutku. Ked ti vie pekne pit z jednej bud štastna a nemen flašky....
Pre mna je tyrania každe krmenie, a vlastne každy den...

jennyf88
28. jún 2018

Tiež sme s tým nemali problém, naša prvá fľaša bola MAM, malá mala týžden, ale keďže som potrebovala viac kusov, lebo sme museli kŕmiť každé 2 hodiny a v noci sa mi nechcelo este aj fľašu umývať, tak som kúpila Avent a bez problému. Potom sme mali dokonca aj Dr. Brown, pri refluxe nám veľmi pomohla, a vôbec žiadny problém. Potom sme zostali len pri Aventkach, ale vodu z Aventky nechcela, najskôr sme museli po lyžičkách a potom mi napadlo, ze jej dám vodu z druhej fľaše (mali sme novú Suavinex) a z tej tu vodu pekne pila. Ale každé dieta je iné, takze môže nastať problém.