Štvormesačná spánková regresia. Ako na ňu?
prave to zazivame. babo ma 3mes. a 3 tyzdne. je plne kojene z dvoch zobudeni su zrazu 4-5. budi sa po hodke dvoch. us0avame prsom alebo f8t loptou. dudel nema lebo ziaden nechce. vyrevat ju nemienim nechat. co radite??? prejde to za 2mesiace samo pen to prezit?
vecerne ritualy ma. vanicka. masaz. ticho tma. vyvetrane. to dodrziavame celu noc...
@alikal chapem. vsade o tom citam. len neviem ako na to. lebo ak place tak mi pride este tazsie kontraproduktivnejsie uspat ju. vies co myslim...
viem, je to strasne individualne, nie je na to ziadny navod, treba skusat co pojde vam, tiez je ine u stvormesacneho baba skusat riesit spanok a potom u rocenho, dvojrocneho a tak. tu prvu regresiu asi treba len prezit, ale hej, pokial ho nebudes vediet upokojit nijak inak, no tak klasika co zaberalo a mozno to prehrmi same. u nasej sme videli ze strasne rychlo sa namotala na novy navyk a dlho sme ju preucali, kamoskini synovia vobec, pekne spali vzdy po svojom aj ked si ich vzali k sebe napr. na par noci alebo co ja viem
My sme si tým tiež prešli, treba len vydržať, ja si vždy vravím že je to len obdobie ktoré ako prišlo tak aj odíde 🙂 u nás to trvalo cca mesiac, a to sme bývali hore od 1-3 niekedy aj dlhšie ....teraz si prežívame to isté pri 8-10 mesačnej regresii a poviem že oproti tej predchádzajúcej je to horšie 🙉 ale tak každé bábo je iné, hlavne pevne nervy 🙏🙂

u nas to bolo tiez v 4 mesiaci ked sa zacala pretacat na brusko, stokrat za noc sa v spanku pretocila na brucho ale nechcela tak spat tak ju to zobudilo a rev. chvilu to trvalo, treba vydrzat a moja osobna rada, pri vsetkych aj nasledujucich regresiach pozor na vytvorenie novej spankovej asociacie ktoru potom mozte lutovat - nosenie na rukach, nosic a podobne. dlho sme nevedeli kde robime chybu, vzdy sme dcerku ked mala problemy so spankom zacali nosit, hojdat a podobne a sialene si na to zvykla a nevedela potom spat normalne. ze chcela len hojdanie na rukach a akonahle sme prestali rev. nehovorim ze ho nechaj vyplakat to nie, ale my sme ju potom preucili ze som ju len hladkala po leziacky, spievala a drzala za ruku, treba vymysliet nieco co dovoli spat aj vam potom