icon

Štvormesačný synček neche byť v kočíku, ani v šatke, ani v manduce

willacontella
17. dec 2016

Ahojte,
volam o pomoc! Mam 4 mesacneho chlapceka, a od 3,5 mesiaca nechce byt v kociku, reve aj v manduce aj v satku :(. Citim sa akov domacom vazeni, je mi luto, ze nie sme na vzduchu...Nemate niekto skusenosti s takymto babom, co skusit, zmenit, kedy to prejde? Rev zacina uz pri obliekani, takze je to cele masaker :(... Cakat kym sa sam nauci chodit, na to teda nemam :(

ukulela
17. dec 2016

ked odmieta kocik, ale aj satku, ci nosis - tak kde chce byt? len na rukach? a postel doma znesie? alebo kresielko? ak ano, tak s tebou len cvici.alebo neobliekas ho prilis teplo? ci mu nevadi to ... alebo sa mu zle hybe tak naobliekanemu ... ono velmi ti neporadim, na sportak je este skoro (mozno sa mu potom zapaci, ked bude vidiet z koca von) tak len popremyslaj nad tym obliekanim. a vo vajicku funguje normalne? ak ano, tak aspon dake kratsie vychadzky vo vajicku nacvaknutom na kolieskach ...

angellito
17. dec 2016

Ahoj...mali sme ten isty problem.od 3 mesiaca.manduka nic...tam sa nemohol hybat a citil sa stiesneny.obliekanie revy no bohuzial to len vydrzat.deticky sa neradi obliekaju a hlavne niekolko vrstiev na seba. A nakoniec kocik? Mali sme to iste az kym som neprisla nato, ze maly tam reve preto, lebo nic nevidi v hlbokom kociku.ja mam taky kocik, kde sa to da polohovat a nastavit dietatko do polosedu, aby videlo.nam nechcel lezat vo vodorovnej polohe, ked nic nevidel.tak vyskusaj toto, nech vidi svet.je to zvedave babo 👶😉

mimla
17. dec 2016

Manduca je dosť tvrdý nosič a šatka môže byť zle naviazaná. Vlastne aj ten nosič môže byť zle nainštalovaný. Ak sa doteraz nenosil potrebuje si trošku zvyknúť. Nepíšeš, či vieš viazať, alebo ti viazanie či usadenie v nosiči niekto aj kukol. Často sú tam deti umiestnené nesprávne. Veľa detí cca minútu po naviazaní reve a potom sa ukludnia. Nemajú radi ten proces, kedy sa ide do šatky nosiča, a nakoniec revú ešte nejakú chvíľu, lebo už zabudli, prečo vlastne revú. Poznám to. Môj mladší reve v kočíku, aj v autosedačke, reve nejakú chvíľu aj v nosiči, ale scvokla by som sa doma. Tak aspoň na ten nosič si musel zvyknúť. Skrátka musel. Dala som ho nižšie, tam sa nacucol a šlo sa. Športovú kočík zobral na milosť v desiatich mesiacoch.

sophielucy
17. dec 2016

Ahoj... No my sme od 5 mesiaca boli už v karičke. Chcela strašne sledovať ľudí naokolo... Bola šťastná, keď bola v polosede. ...

zuzanagog
17. dec 2016

my sme mali presne taky isty problem

nataliaslivkova
17. dec 2016

Presne to istenod 5mesiaca veru sportovy a v pololehu sa vozila🙈

zuzanagog
17. dec 2016

my sme mali presne taky isty problem koncom leta. z prechadzok som sa vracala domov s malym na rukach a kocar som tlacila pred sebou. ked som ho zacala nosit vo vajicku, tak bol spokojny, lebo mohol pozorovat okolie. od 6.mes. sme presedlali do sportaka..

mariova99
19. dec 2016

Ja som mala ten isty problem.Mala plakala uz pri obliekani a celu cestu pre starsiu do skolky.Najhosie bolo,ze bola zima a az sa mi zadusala od placu.Niekedy som ju musela vo vetre,v dazdi alebo ked snezilo zobrat na ruky aj s fusakom, bruchom som tlacila do kopca kocik a vkuse sa otacala za starsou..bol to masaker.Ale pre starsiu bolo treba ist.Inak sme von tiez moc nechodili...
Prestalo to v piatich mesiacoch,ked som ju dala do sportaka.

willacontella
autor
19. dec 2016

Dakujem za rady, tak to vyzera, ze budeme cakat, kym bude moct do sportaku, a zatial to nejak prezijeme, syncek je dost drazdive a neuroticke mimi, tak je to aj o tom 🙂

kika691
19. dec 2016

Moja od narodenia keď nespí tak v kočíky nebude. Rev pri obliekani. Uspim na rukách dám do kočíka.a ideme von inak bez šance. Minule sa.mi zobudila tak som ju musela podložiť aby videla okolie

klaralud
20. dec 2016

Najviac by možno pomohlo zamyslieť sa, či aj ty nie si už dopredu pred prechádzkou nervózna, deti veľmi kopírujú naše vlastné emócie a stavy, zažila som si to na vlastnej koži :/ dieťatku môže byť v manduce nepohodlne, skúsila by som viazať radšej do šatky, ideálne nejaký rýchly úväz alebo skúsiť ring sling, tam dáš dieťa veľmi rýchlo, rýchlo sa to dotiahne a môžete ísť! 🙂 alebo sa len tak doma pohupovať napr. na fitlopte. Časom sa určite upokojí...
Ešte mi napadá, ak neznáša obliekanie, tak skús si kúpiť bundu na nosenie, tú cez vás len prehodíš a jemu dáš len o jednu vrstvu viac a čiapku ;) môžeš si ich pozrieť napr. tu: http://www.klbkostastia.sk/nosicske-oblecenie/ , majú tam teraz aj akciu -10 eur na všetko ak dáš kód Vianoce2016 ;)