icon

Štvornožkovanie po vonku

13. jún 2022

Ahojte mamy,

Neviete mi prosim poradit nejake nohavice vhodne pre loziace batola? Dcera v kociku moc nevydrzi, tak ju v parku vzdy vypustim, primarne trava a pieskovisko. Casto mi ujde aj na chodnik a ma potom doobijane nohy. Neexistuju nejake teplacky urcene presne na toto obdobie?
Googlim a nejako nenanachadzam nic vhodne.. dakujem!

autor
13. jún 2022

@patka06 dakujem pekne, toto mame ale zhrnie sa to z kolena asi do 10 sekund 😥

jjanulienka
13. jún 2022

Podľa mna zas keby ju to bolelo tak by to nerobila nedávala by som jej nič.. ešte len bude mat obuté kolena keď začne chodiť 😅

pribinak
13. jún 2022

Staré alebo lacné nihavice, pekný trávnik a ideš 😊😊

vasaol
13. jún 2022

Ahojte, mame podobný problém....nema dobíjanie kolienka ale skôr z trávy na stehienkach červené fliacky/vyrážky....ako ho to dráždi.....kolenacky vydržia chvíľu....podotýkam že ešte nedávno len plazil tak to mal aj na predlaktoch....no nič asi len vydržať....alebo chranice na korčule??? Žeby? Ale asi také malinke nebudu🙈

hennyinnsbruck
13. jún 2022

Nechaj tak…moja mala predlaktia furt vyhadzane vysuchane neriesila som „nestazovala“sa😂

autor
13. jún 2022

Hej no asi to moc riesim, len ma to boli aj za nu 🙈 tak som jej chcela nejako pomoct..

jaskolka
13. jún 2022

Môj keď mal fázu plazenia, tak sa suchal aj po plávajúcej podlahe, až to piskalo, kolená a lakte mal úplne červené, vydaté.... Neplakal, nemrcal, proste sa plazil a plazil.. Tak keď to jemu nevadilo, neriešila som... Potom v stvornozkovani podobne, odrate kolená, bol v pohode, tetaz už samozrejme beha,lieta, a doteraz mu ostalo to, že pri páde, oskreni malo kedy veľmi plače, to už sa musí fakt udrieť alebo spadnúť, aby vrieskal.