Syn má 3 roky a cez deň spí aj 3 - 4 hodiny. Je to normálne?
@jankajanka134 nás v tom veku bud nespal cez deň vôbec ale keď zaspal 3,5 hod bežne
Moja dcera tak od 2 do 2 rokov a 9 mesiacov tiez spavala. Ale v noci chodila o 23. Aj sme ju asi mesiac budili po 2 hodinach, aby sla spat skor, ale jedine, co sme dosiahli bolo, ze bola az do 23. na nevydrzanie. Potom zacala chodit do skolky- u nas sa v skolke nespi a zaspala aj o 18:30 na gauci, kym som jej nalozila veceru. Teraz ma 4 roky, cez den nespava a o 20, max 20:30 je v posteli.
Aj môj dvojročný takto. Dnes 4. Spí od 19-19:30 do 5:30-6:00 a cez deň takto 😬
@jankajanka134 že ci je to normalne?? To ako vazne??
SI ŠŤASTNÁ ŽENA
@jankajanka134 Podľa mňa je,aj môj syn keď bol malý spal aj 4hodiny cez deň.Krasne zdravé dieťa to je
@jankajanka134 moja dcéra spávala 3,5 hodiny
náš mladší má 5 a pol ...vstáva sám od narodenia medzi 5-6 tou. Večer chodí spať medzi 20.00-20.30. Spí každý deň v škôlke poobede aj 2 hodiny a cez víkend bežne 3. Dnes šiel spať o 13.tej a aktuálne ešte spí....
Moja dcera spavala az do 5 rokov od cca pol 1,do pol 5 a o 8 zalahla akoby nic vecer.Okolo 6 rokov jej pomaly prestal chybat spanok.Inak bormalne zdrace spokojne dieta.Proste rada spala.Bomba 🤪
@maminkadeticiek waaaaaau zavist :D
@agatka111 Hej,bolo to skvele,ako fakt ze hej 😁Syn ma uz tak nerozmaznava,ale nie je to take zle.Spava "len 1,5 hodiny uz cca poobede,max 2 vynimocne.
@jankajanka134 môj 4,5 ročný 3hod poobede a to preto ,,len,, toľko, že po 3 hodinách ho zobudím 😄
@jankajanka134 ja si tiez myslim ze to je normalne, potom v noci ale asi nespi super dlho... co dodat ja ti len zavidim, to by som si hned uzila taky spanok :D, moja ma 2r a 4m a uz spava cez den len obcas
@jankajanka134 a preco by to nebolo normalne? moja tolko spavala este ako 5 rocna pocas vikendov, alebo cez prazdniny. hodina a pol spanku v skolke jej bolo malo.
Moja spavala 3 hodiny cez deñ do 6 rokov, teraz konci 2.rocnik VS v Madride a vzdy bola a aj je kompletne perfektna, tak si nelam hlavu a nechaj ho, ak prospieva, asi to potrebuje
Nase tiez tak vedeli cez den pospat (2-3 hodiny v kuse) a v noci spali tiez dobre (zvycajne od deviatej do siestej rano).
To bola taka naplast na to, ze krmit ich bola stredoveka tortura. 🙂
Áno, je to normálne
Môj ma 3 roky. Vstáva o 6:30 spi od 13-15:30 večer o pol 9 spi. Ale? Cwz deň vkuse beha chodíme do lesa, zo psom na prechádzky na bicygel vkuse aktivity nesedime doma za telkou takže aj na obed aj večer sa pýta sam spinkať lebo je unavený 🤣 mame každý deň produktívny naplno.
@martinka13 dakujeeeem lebo si fakt rad pospi a to už o 9 večer zas spíme a úplne prespí do 8 niekedy spi do 9 rana😳… krásne spinka a keď ho nechem dať spat tak zoberie ruku a pod spat … a ľahneme a spinka ❤️Poklad … keď ho nedám tak plačeme cely deň ale jed spi tak úsmev Ni stop
@jankajanka134 veď spánok je zdravý a aspoň bude kludnejsi.Moja spávala 3-4 hodiny a ja polovicu s ňou🙂 a ešte som aj navarila
mam 41 a kludne by som si pospala zo 3 hodinky cez den ako nic 😃
@jankajanka134 bud šťastná. Môj syn tak spával. Mladšia dcéra bola 30-minutovy spáč. Bol to pre mňa šok. Keď mala také krátke spánky

@jankajanka134 v noci spí ako? O koľkej ho večer ukladáš a kedy ráno vstáva? Niektoré deti majú väčšiu potrebu spánku, iné menšiu, aj u dospelých je to tak