V ktorom mesiaci ste dávali dieťatku náušnice?
Ahoj baby,v ktorom mesiaci ste dávali dcéram náušnice? Dávali ste až po druhom očkovaní? Kedysi sa to robilo hneď už v pôrodnici a teraz niektoré doktorky až po druhom očkovaní odporúčaní. Neviete prečo až
po druhom? 🙈
@simca06022011 Ja dám tiež nastreliť, lebo aj podľa mňa čím skôr tým je to lepšie, len teraz doktorky až po druhom očkovaní odporúčaju. Moja ma 5 mesiacov a len prvé očkovanie, preto sa pýtam, či je to kvôli infekcií alebo ako. Lebo niektoré mamičky nedávajú očkovať deti, to potom nasmusnice nemôžu mať?🙊Podľa mňa je na každom, kedy si dá.. Len sa pýtam informatívne pre istotu, aby som nespravila chybu, že dám hneď po prvom... Kamoška dávala malej keď mala 2 roky a odvtedy si nenechá na uši ani siahnuť, tak ma stále náušničky, ktoré jej nastrelil, nemôže jej vymeniť za jej co ma kúpené, tak ich ma teraz jej pol ročná dcérka. 🙂
Nastrelili malinkej hned v nemocnici, na treti den, ked nas prepustali. Bez problemov
Mojej malej prepichli už v pôrodnici. A očkovaná nieje ani nebude vôbec... Nič jej nieje 🤣😉 bez náušníc ešte nebola vôbec.
Asi v 60-tich mesiacoch, ked si sama povedala, ze tuzi mat nausnice 🙂 nastrelenie trvalo par sekund a ani nepipla, vraj to vobec nebolelo. Na co sa ponahlat?
dala som hneď v pôrodnici
Medzi očkovaním a prepichnutím ušiek nevidím žiadnu súvislosť
@mendynka ah ok to som nevedela 😊 ja som dala keď ma to trklo že by už mohla mať 😂
@mendynka no ved to ze tie deti si to pamätajú... Mojej sa iná vec riešila.a.tiez na tu časť tela ani pozrieť, ani dotknúť... Čím skôr.tym.lepsie.alebo potom keď to bude dievčatko.same.riesit
@belllinka v 60-tich mesiacoch 🤦♀️😄 toto ja nikdy ani v mojich 336-tich mesiacoch nepochopím 😄
Ockovanie by som nebrala do uvahy, ved v porodnici nemaju ziadne este, a prepichuju jedna radost. Ja som chcela pockat kym jej trocha narastie usko, dala som v 6 mesiaci v zlatnictve nastrelit, bolo to bez problemov, zaplakala asi 10 sekund a bolo.

Neviem co to ma s očkovaním, ale moja mala cca 2-3 mesiace. Práve lekárka naša vravela ze čím skôr, bolo tam s nami ročne dievčatko a to bol krik na celu budovu, a traja ju drzali... Moja nič. Proste neskoro je to podľa mňa dosť drastické, radšej by som išla potom nastrelovat, keď mala bude chcieť náušnice sama