Zaspávanie 10 mesačného dieťatka
Ako naucit 10mesacne dieta zaspavat samo....
dakujem vyskusam bo ma uz 8kg a uz tazke na rukach uspavat
@alexandra1104 Moja bude mat zajtra 10mesiacov a tiez ju uspavam na rukach, resp. a fitlopte, ale aj tak sa clovek narobi. Moja ma urcite cez 8kg, napr. tuto noc som ju natriasala skoro 2hodiny. ale to ju brusko bolelo. Tiez rozmyslam, ze kedy a ako zacat, ale este nam to nechcem odopriet, je to to jedine, kedy sme tak blizko seba. 🙂 ale viem ked zacneme bude to boj
@lulistek mna uz tiez poriadne bolia ruky bude to tazke u nas bo mala casto ked place prestava dychat ale tak musime zacat bo za chvilku ruky odpadnu
@alexandra1104 uspavas na fitlopte alebo len na rukach? kolko ti to trva tak priemerne ju uspat?
@lulistek len na rukach no od 15 min do 45
@alexandra1104 waw no to si hrdinka,ja by som ju len na rukach neuvladla, fitlopta nadlahcuje. Ja by som ti poradila kupit si fitloptu, ked ma taketo place a skusit samotne uspavanie az ked bude vacsia. uvidis ten rozdiel na fitlopte je to lahsie, najdete si monotonny rytmus a pesnicky oblubene a hned bude spat. u nas je to tak ak nezaspi do 15min ( lebo sa hned zdviha ) dam ju sa hrat a skusim neskor. Ale ten rovnaky rytmus pomaha a aj jej oblubene pesnicky - ako mandarinka darinka, lienka lenka a take... ticha noc.. ona sa zacne sustredit na to a zaspi uvidis, skus 😉
@alexandra1104 aj my sme zaspavali na rukach,ale tie kila uz boli neunosne,..tak som sa rozhodla,ze dost a skusala som,...a teraz uz zaspi v pohode aj na obed aj vecer,...zo zaciatku ti bude plakat a vystrajat,ale potom si zvykne,lebo bude vediet,ze si na blizku,.... 🙂
@alexandra1104 a este stale v rovnakom case chodi spat,...nemen to aspon kym si nezvykne,....
@lulistek no asi kupime to nedychanie by mala do roka prejist tak hadam bude lepsie aj potom spat a dufam ze uz sama

@alexandra1104 my sme to skusali postupne,...dala som do postielky a odisla,...zacal plakat,/nie len mrncat/prisla,pomojkala,dala cumel a odisla,...a tak sa to opakovalo 5-6 x a potom zaspal,....