icon

Zlý spánok 6 mesačného dieťatka

kikundela
8. dec 2016

Mame pol rocneho drobceka.od narodenia zaspaval o pol siedmej.budil sa raz dva krat za noc.posledny mesiac je to katastrofa.cez den vela nepospi.vecer s nim hodinu sedim ked zaspi polozim ho a v ten moment otvori oci.pisti krici hraje sa.tak hodinu a pol dve.spi s nami lebo v postielke place.nechce v nej spat.mam pocit ze bez prsnika ani spat nebude.okrem kocika.v noci dost casu stravi prilepeny na prsniku.cez den ked zaspi tiez.inac ani nepospi len par minut.
neviem co s tym.vidime ze je unaveny.a nespinka.neviem ci nemoze zaspat,ci sa nevie ulozit.a spat s prsnikom v puse vacsiu cast spanku...mame 1izbovy byt.ci ho nerusi to.neviete mi poradit nieco?dakujem

lenikub
8. dec 2016

V tomto velku u nas nastalo presne to iste co opisujes. A bolo to zubkami... do pol roka mi mala (kojena) prespala celu noc a ked zacali ist zubky, tak len na prsniku a budila sa stale... aj kazdu hodinu, ked isli ocne zuby (tie boli najhorsie)... Treba len preckat. Ak nema teplotu, inak je OK, tak to bude urcite tymi zubkami. Tiez sme zacali spolu spavat, ked sa v noci zobudila, pricucla sa, sama sa potom aj odcucla a spinkali sme spokojne obidve dalej. Spolocne spanie a neupieranie didy jej pomoze. Najhorsie je nedat jej... to ju rozdrazdi este viac a na ubolene dasna, je najlepsia masaz v podobe sania, aj ked je to obcas len na prazdno v polospanku. Vela trpezlivosti prajem 🙂

maykaaa1122
8. dec 2016

A bolo to zubkami... do pol roka mi mala (kojena) prespala celu noc a ked zacali ist zubky, tak len na prsniku a budila sa stale... aj kazdu hodinu, ked isli ocne zuby (tie boli najhorsie)... Treba len preckat.

kikundela
autor
8. dec 2016

Dakujem vam