icon

Ako pomôcť osamelej maminke získať nový zmysel života?

matej1997
28. okt 2025

Ahojte milé mamičky,

moja maminka má 60 rokov a je to ten najláskavejší a najobetavejší človek, akého poznám. Vždy tu bola pre nás – s otvoreným srdcom, s úsmevom a s plechom čerstvo napečených koláčov. Miluje varenie, pečenie a rozhovory pri kávičke.

Žiaľ, ja aj moji súrodenci žijeme už dlhšie v zahraničí a maminka tu na Slovensku ostala sama. Hoci je plná energie, lásky a chuti pomáhať, často sa cíti osamelo a akoby bez zmyslu.

Preto sa chcem spýtať – nenašla by sa medzi Vami niektorá, ktorá by uvítala pomoc mojej maminky vo svojej domácnosti? Rada by Vám pomohla s deťmi, psíkom, varením, pečením… a zároveň by znovu našla pocit, že je potrebná a užitočná.

Má veľké srdce a veľmi rada by znovu cítila, že niekam patrí.

Veľmi pekne Vám ďakujem.

S pozdravom,
Matej

Strana
z3
anonym_38b4a2
29. okt 2025
@matej1997

@anonym_5d9501 mal no.. :D ale ju to vazne naplna a dava jej to zmysel zivota.. ospravedlnujem sa za zmatky este raz..

@matej1997 Ak si realny tak sa trosku zamysli nad sebou. Tvoju mamu naplnalo starat sa o svoje deti, lebo vas deti lubi. A ty si myslis, ze povies svojej mame. Mama, my cez vianocne sviatky neprideme, ale mozes ist k jednej pani umyt okna za 20tku. A tvoja mama povie s usmevom: syncek tak ma to zahrialo pri srdci, budem cele sviatky naplnena laskou aj plech kolacov im za 10eur napeciem. A ty si oddychni aj so surodencami a foto posli...

Strana
z3