Najlepšie plienkové nohavice pre starších na invalidnom vozíku
Dobry den prosim viete mi poradit nejake dobre nohavicky navliekacie pre starsieho pana ,ktory ma problemy s udrzanim moču pohybuje sa na vozicku ,tie ,co mu davaju zalepivacie nie su ok stale je mokry ,zhaname nejake lepsie najlepsie navliekacie ,ktore dobre drzia ,aby si ich mohol sam obliect prosim poradte ak ma niekto nejake skusenosti s takymi nejaku znacku dakujem pekne🫶
Ale v dm mas aj väčšie ale tusim nie všetky veľkosti maju na predajni takze väčšie xl bude treba asi obj
ahoj, my máme po babke od značky TENA a ona bola s nimi spokojná.
kto mu ich dava? vsak daj znacku ktoru pouzivate a nevyhuvuje vam. to si musi riesit dany pan cez lekara ktory mu predpisuje plieky alebo v lekarni, na predpis si moze vybrat z viacerych druhov
kto mu ich dava? vsak daj znacku ktoru pouzivate a nevyhuvuje vam. to si musi riesit dany pan cez lekara ktory mu predpisuje plieky alebo v lekarni, na predpis si moze vybrat z viacerych druhov
@kacena4 je to nas kamarat z rodiny sa nikto nezaujima uz pol roka je umiestneny v domove takze chodime za nim a snazime sa mu ako tak pomahat davaju mu akesi plienky ale co som dnes pozerala je tam len tri tie slzicky co je podla mna dost malo nato ze to ma cely den doteraz bol zacievkovany ale nema mu to kto robit tak dali mu plienky zhaname nejake lepsie co mu pomozu
Dobry den prajem, skuste pozriet Molicare, maju taketo natahovacie inkontinencne spodne pradlo aj plienkove spodne pradlo atd. Treba pozerat podla tych kvapociek, ze ake su save.
Ahoj, my sme pri starkom pouzivali MoliCare Premium Mobile. Uz konkretne ktore, to je asi lepsie si pozriet podla toho, aky je silny unik mocu. Ako napisala aj slecna pani predo mnou, tak to byva oznacene a da s v tom lahko zorientovat. Z niektorych produktov sa daju zaslat aj vzorky, tak mozno keby ste takto na zaciatko skusili 🙂
Ahoj, my sme pri starkom pouzivali MoliCare Premium Mobile. Uz konkretne ktore, to je asi lepsie si pozriet podla toho, aky je silny unik mocu. Ako napisala aj slecna pani predo mnou, tak to byva oznacene a da s v tom lahko zorientovat. Z niektorych produktov sa daju zaslat aj vzorky, tak mozno keby ste takto na zaciatko skusili 🙂
@rembura dakujem pekne

@mattuliatko30 ja obj mame tieto, dostať ich v 101 drogérii, ma aj dm tie su drahšie
Plienkové nohavičky Bella Control Pants Large - 6 ks | Bella e-shop https://share.google/IAwUkJg6Anxbw23Q0