icon

Aké sú vaše skúsenosti s výmenou okien?

jajojapo
24. feb 2026

Ahojte nemenili ste niekto okná alebo ste nestavali dom a dávali ste si už okná? Ak áno od akej firmy.... Len prosím nie plasting. Ďakujem

anonym_81278c
24. feb 2026

Slovaktual, Fenestra

patrike
24. feb 2026

Neries firmu, ries profil a skla. Vyrobcov profilov je mozno 5 a skla si doladis. Odporucam urcite trojsklo. U mna este bola specialna poziadavka tlmit hluk z ulice, tak som priplatil za specialne skla. Dalsia vyhoda trojskla je lepsia tepelna izolacia, nerosia sa.

rozculena
24. feb 2026

slovaktual v dvoch bytoch,trojité sklá.
U rodičov práca odfláknutá,naši to nekontrolovali.Okná v pohode,ale tá robota okolo....zadrbané tapety,zle upevnené parapety....

marusiao
24. feb 2026
@rozculena

slovaktual v dvoch bytoch,trojité sklá.
U rodičov práca odfláknutá,naši to nekontrolovali.Okná v pohode,ale tá robota okolo....zadrbané tapety,zle upevnené parapety....

@rozculena prosím ťa, dalo sa to reklamovať?

patrike
24. feb 2026
@marusiao

@marusiao Samozrejme reklamovat, ale hned na mieste. Ono je tam casto problem, ze montaznik je zivnostnik a nie zamestnanec okno firmy, aj ked zmluvu na montaz mas s okno firmou.
Ja som sa dohodol s montaznikom na cash platbu a dostal zaplatene, ked som bol spokojny, U firmy som vyplatil cisto len okna ako material.
Dalsie riesenie je parapety a opravy okolo okien cez vlastneho murara.

marusiao
24. feb 2026
@patrike

@marusiao Samozrejme reklamovat, ale hned na mieste. Ono je tam casto problem, ze montaznik je zivnostnik a nie zamestnanec okno firmy, aj ked zmluvu na montaz mas s okno firmou.
Ja som sa dohodol s montaznikom na cash platbu a dostal zaplatene, ked som bol spokojny, U firmy som vyplatil cisto len okna ako material.
Dalsie riesenie je parapety a opravy okolo okien cez vlastneho murara.

@patrike ďakujem

anonym_a5afc7
24. feb 2026

@jajojapo mame Incon Komfort Evo s trojsklom, odhlucnene a sme velmi spokojni.

rozculena
24. feb 2026
@marusiao

@marusiao ja neviem,či si to rodičia vôbec všimli,ak áno,kšľali na to.Ja som to zistila neskoto,to sa reklamovať už nedalo.

jajojapo
autor
25. feb 2026
@patrike

Neries firmu, ries profil a skla. Vyrobcov profilov je mozno 5 a skla si doladis. Odporucam urcite trojsklo. U mna este bola specialna poziadavka tlmit hluk z ulice, tak som priplatil za specialne skla. Dalsia vyhoda trojskla je lepsia tepelna izolacia, nerosia sa.

@patrike z plastingu sme si samozrejme dávali 3sklo 5komorove navyše tesniace pásky a teda kvalita ich práce nic moc ale ako sa spomína v diskusii... Robotníci sú na živnosť tak to potom aj vyzerá tak preto sa pýtam od koho ze je skúsenosť aj z robotníkmi je dobra

tundra
25. feb 2026
@jajojapo

@patrike z plastingu sme si samozrejme dávali 3sklo 5komorove navyše tesniace pásky a teda kvalita ich práce nic moc ale ako sa spomína v diskusii... Robotníci sú na živnosť tak to potom aj vyzerá tak preto sa pýtam od koho ze je skúsenosť aj z robotníkmi je dobra

@jajojapo daj si spravit ponuku do Makrowin.
https://makrowin.sk/
Mame od nich okna,uz 20 rokov.Vsetky novinky na trhu okien, zaradaju do vyroby.Minuly rok som ich kontaktovali,kvôli kodu laku,Adler zmenil kod farby,bez problem,nasli v archive objednavku a dostal som info.Konatela poznam osobne,bol som
pozriet vo vyrobe,pred podpisanim zmluvy.Mame trojsklo.

jajojapo
autor
25. feb 2026
@tundra

@jajojapo daj si spravit ponuku do Makrowin.
https://makrowin.sk/
Mame od nich okna,uz 20 rokov.Vsetky novinky na trhu okien, zaradaju do vyroby.Minuly rok som ich kontaktovali,kvôli kodu laku,Adler zmenil kod farby,bez problem,nasli v archive objednavku a dostal som info.Konatela poznam osobne,bol som
pozriet vo vyrobe,pred podpisanim zmluvy.Mame trojsklo.

@tundra ďakujem pozriem nepoznám vôbec túto značku 🙏