icon

Ako riešiť vynášku a montáž nábytku?

2. okt 2025

Ahojte cochvila nas caka stahovanie a zariadovanie bytiku. Som samozivitelka a nemam ziadnych kamosov co by mi boli k dispozicii kazdu chvilu. Rozhliadam sa uz pomaly po zariadeni ale som v soku. To ozaj len mobelix ponuka vynasku do bytu pripadne zlozenie nabytku? Som z vychodu ikeu tu nemame. Sconto aj kondela vynasku neponukaju. Asko ponuka vynasku len na kuchyne.

Strana
z2
viestta
2. okt 2025

Hodinovy manzel na poskladanie, na vynasku vysokoskolaci ak mate v meste internaty.

autor
2. okt 2025
@viestta

Hodinovy manzel na poskladanie, na vynasku vysokoskolaci ak mate v meste internaty.

@viestta no len ten hodinovy manzel funguje na "hodiny" ..ja ked aj objednam tak mi urcia den kedy mi prinesu nabytok a nie cas ..na cely den zas si objednat niekoho nech caka somnou tak to nieje riesenie

madeincssr
2. okt 2025
@anonym_autor

@viestta no len ten hodinovy manzel funguje na "hodiny" ..ja ked aj objednam tak mi urcia den kedy mi prinesu nabytok a nie cas ..na cely den zas si objednat niekoho nech caka somnou tak to nieje riesenie

@anonym_autor dovezu, zabalene zlozia pred dom (ty tam budes musiet byt - prevziat (odbehnut z prace) a potom zavolas predjednaneho pomocnika/ov (jeden asi stacit nebude, jedine ze by si s nim vynasala ty). Dbaj na nasledne kvalitne zmontovanie (preciznost, riadne opakovane podotahovanie vsetkych spojov), inak tie nabytky budu take trasoritky ako povystavovane kusy v predajniach nabytku). Montovanie nabytku moze zabrat aj pol, tristvrte dna.
Nemas vo svojom okoli ziadnych poprositelnych muzov (kolegovia, partneri kamosiek, susedia...)?

zuzikak
2. okt 2025

poprosit suseda ? Nemate nejakych mladych chalanov, zeby si chceli zarobit par eur za pomoc ? Suseda alebo kolegyna v praci nema syna napriklad ?

stellarstar
2. okt 2025

Sťahovacie služby neexistujú?

alenka58
2. okt 2025

xxlutz nám vyniesli sedačku pred týždňom, majú aj tieto služby, čo som si objednala komody a skrinky tak vodič čo prišiel tak som mu dala 20 eur a vyniesol mi to

anonym_37b38b
2. okt 2025
@alenka58

xxlutz nám vyniesli sedačku pred týždňom, majú aj tieto služby, čo som si objednala komody a skrinky tak vodič čo prišiel tak som mu dala 20 eur a vyniesol mi to

@alenka58 ale je rozdiel niečo si u nich objednať a nechať vyniesť a rozdiel z bodu A do bodu B sa presťahovať

alenka58
2. okt 2025
@anonym_37b38b

@alenka58 ale je rozdiel niečo si u nich objednať a nechať vyniesť a rozdiel z bodu A do bodu B sa presťahovať

@anonym_37b38b autor píše o zakúpení nábytku a vynáške do bytu

autor
2. okt 2025

Ludia ja hladam obchod s nabytkom kde mi realne aj vynesu logicky ad 1. Na novom mieste poznat nikoho nebudem ad.2 stare miesto je dost daleko ad 3. Ak mi prinesu nabytok rano a bude prsat snezit snad nenecham gaucovku cely den na dazdi kym neaky kamos skonci v praci ad 4. Objednat hodinoveho manzela stahovaka montera zivnostnika je tiez blbost mam ho platit na cely den ked cas donasky neviem dopredu?

earlgrey
2. okt 2025

Keď.pekne poprosíš a šupneš aspoň 20ku do vrecka, tam aj z mercury makretu ti chlapík vynesie hore 😁 mne ochotne pomohli veľakrát...

janagem
2. okt 2025

Ono dnešné nábytky sa stávajú úplne jednoducho. Ak máš doma srubovak (alebo ešte lepšie akucku) a kladivo, neexistuje aby si neposkladala. A vyniesť si môžeš nájsť chalanov z vysokých škôl.

autor
2. okt 2025
@alenka58

@alenka58 ano presne nato som myslela ze hoc aj daco chlapom dam do vrecka ale ktovie na koho natrafim :(

autor
2. okt 2025
@earlgrey

Keď.pekne poprosíš a šupneš aspoň 20ku do vrecka, tam aj z mercury makretu ti chlapík vynesie hore 😁 mne ochotne pomohli veľakrát...

@earlgrey ooo nie nie nechcem nic z mercury

alenka58
2. okt 2025
@anonym_autor

Ludia ja hladam obchod s nabytkom kde mi realne aj vynesu logicky ad 1. Na novom mieste poznat nikoho nebudem ad.2 stare miesto je dost daleko ad 3. Ak mi prinesu nabytok rano a bude prsat snezit snad nenecham gaucovku cely den na dazdi kym neaky kamos skonci v praci ad 4. Objednat hodinoveho manzela stahovaka montera zivnostnika je tiez blbost mam ho platit na cely den ked cas donasky neviem dopredu?

@anonym_autor asko má službu dovážka nábytku alebo tak nejako sa to volá

autor
2. okt 2025
@alenka58

@anonym_autor asko má službu dovážka nábytku alebo tak nejako sa to volá

@alenka58 no pokial dobre citam tak to maju len na kuchyne :/ ale popytam sa

tarra6
2. okt 2025
@anonym_autor

@alenka58 no pokial dobre citam tak to maju len na kuchyne :/ ale popytam sa

@anonym_autor ja som tiež sama, pred niekoľkými rokmi som si objednala skrine a minulý rok sedačku z Vera nábytok. Za príplatok to aj vynesú aj poskladajú. Vynášku musíš dohodnúť pri objednávke. Sú seriózni. A sú z východu.

earlgrey
2. okt 2025
@anonym_autor

@earlgrey ooo nie nie nechcem nic z mercury

@anonym_autor veď je jedno odkiaľ, z Aska som objednávala skriňu, hnusný šofér bol, dokonca na ceste zastavil, ďalej od bytovky a mala som si ešte aj z auta vziať sama...no tak som mu povedala, nech mi to zloží pred bytovku, drzý bol jak ploštica...trocha sme sa naťahovali ale nakoniec mi to odniesol pred bytovku a išiel preč 🤣 je to aj o ľuďoch...ale sú aj ochotní šoféri

tessa165
2. okt 2025

Sconto určite vynáša, objednávala som teraz posteľ a pán čo mi volal kedy prídu sa má sám hneď pýtal že na ktoré poschodie a podla tohoi povedal cenu donášky, aj si hneď poznačil že mi to majú vyniesť.

anonym_afa566
2. okt 2025

Ikea za poplatok dovezie, vynesie aj postaví aj keď nie si z BA, nedávno som si nechala doviesť veľkú skriňu na stredné Slovensko. Len je to drahé ako fras no.

bolarazjedna
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nedá sa so stahovacou firmou dohodnúť, že oni pôjdu s autom a vyzdvihnú nábytok z predajne? A potom ti odvezú domov a vynesu.

autor
2. okt 2025
@tarra6

@anonym_autor ja som tiež sama, pred niekoľkými rokmi som si objednala skrine a minulý rok sedačku z Vera nábytok. Za príplatok to aj vynesú aj poskladajú. Vynášku musíš dohodnúť pri objednávke. Sú seriózni. A sú z východu.

@tarra6 dakujem pozriem sa 🙂

autor
2. okt 2025
@tessa165

Sconto určite vynáša, objednávala som teraz posteľ a pán čo mi volal kedy prídu sa má sám hneď pýtal že na ktoré poschodie a podla tohoi povedal cenu donášky, aj si hneď poznačil že mi to majú vyniesť.

@tessa165 to vazne? Na stranke maju ze neponukaju take sluzby ale skusim zatelefonovat

autor
2. okt 2025
@anonym_afa566

Ikea za poplatok dovezie, vynesie aj postaví aj keď nie si z BA, nedávno som si nechala doviesť veľkú skriňu na stredné Slovensko. Len je to drahé ako fras no.

@anonym_afa566 ikea sa mi paci najviac ..kolko ta stala donaska skrine prosim ta??

autor
2. okt 2025
@bolarazjedna

@anonym_autor nedá sa so stahovacou firmou dohodnúť, že oni pôjdu s autom a vyzdvihnú nábytok z predajne? A potom ti odvezú domov a vynesu.

@bolarazjedna ano to mam ako plan b ..ale kondela sconto tazko ich z vychodu poslem ked tu nemaju predajnu

anonym_66fa8d
2. okt 2025

tak mi sme objednávali z asko postel a sedačku a vyniesli nám ju do bytu
cca 100e sme platili

anonym_d1b8e4
2. okt 2025

@anonym_autor muž má odpracovaných 10 rokov u Kondelu, vynášali, sťahovali aj montovali s kolegami len nie cez firmu

lucylaw
2. okt 2025

Sconto ponúka aj vynášku,ale nedá sa objednať cez e-shop,treba ísť priamo do predajne a dohodnúť si to tam..Resp tuším raz som to riešila s nimi telefonicky..Už dvakrát som mala od nich sedačku,dvakrát mi ju vyniesli po schodoch až do bytu,keby som chcela,tak ju aj zložia..

anonym_afa566
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_afa566 ikea sa mi paci najviac ..kolko ta stala donaska skrine prosim ta??

@anonym_autor Doprava s výnosom 122€ a teda trepali to ručne na najvyššie poschodie, lebo sa to nezmestilo do výťahu. Uložili kam som povedala, vôbec nechceli moju asistenciu a boli to veľmi milí páni.

Strana
z2