icon

Koľko trvá výmena okien v dome?

aurnae
16. feb 2026

Ahojte. Máme veľký dom, budú sa meniť okná v každej izbe. Celkovo je asi 11 okien. Koľko trvá vymeniť okná podľa vašich skúseností?

marsmykkok
16. feb 2026

@aurnae záleží od firmy koľko ich príde, ale deň, maximálne 2.

anonym_f5b6b1
16. feb 2026

Rodičia menili 10 okien. Prišla partia viacerých robotníkov. Jeden deň od rána do večera. Druhý deň pol dňa. Len oni si po sebe aj poupratovali - aspoň ten najväčší neporiadok.

januska12323
16. feb 2026

Dva dni

aurnae
autor
16. feb 2026
@januska12323

Dva dni

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323
Baby, to im treba nachystať aj obed? Snáď nie...

anonym_6efe80
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae netreba im nic chystat, ked zapenia treba cakat na stuhnutie peny a vtedy idu na obed

minenkaa
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae ako ty uznáš za vhodne ,ja napríklad robim jesť každému čo príde na cely deň pracovať

saraxyz
16. feb 2026

@aurnae okná bez parapiet 1den.

zalka
16. feb 2026

@aurnae menili sme okná 12 na veľkom dome, kedže sme nechceli aby porušili omietky, a aby bolo čo najmenej pucovania, tak sme spravili prípravu .. osekali sme stenu tuším špalety sa to volá, tak aby sa okná dali vybrať.
Prišli ráno o osmej a o tretej odchádzali.
Nemali sme záujem o to aby aj zapucovali, teda o murárske práce. To sme robili sami ako sa povie do stratena aby netrebalo stierkovať celú stenu.
A dávali vnútorné parapety, vonkajšie ostávali a kedže dom je zateplený tak museli dávať pozor aby nepoškodili zateplenie.

Zo starých okien mám sklenník :D

A to bolo v decembri 2t pred vianocami, vonku poletoval sneh a mrzlo.

anonym_944cd0
16. feb 2026

Mne menili 8 väčších ,jedno kúpeľnové a vchodové dvere a netrvalo to ani celý deň, záleží od toho koľko ľudí príde, ako sa im bude dariť vybrať staré a milión ďalších faktorov. Nerobila som im pohostenie. Dom v čase prác nebol obývaný

hedviga2
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae určite nie. Voda káva

euka210
16. feb 2026

@aurnae nam menili okna na poschodovom dome...vsetky okna spolu 8 velkych okien a 7 malych...2 dni...jedno poschodie cca 1 den. Boli tusim 4 robotnici.
Ziadne jedlo som nikdy firmam nerobila, max.kavu, caj urobim.

kvietok2012
16. feb 2026

U nas 9 okien, 2dni, obed som varila, kávu, mineralku.

marsmykkok
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae Nie, pôjdú niekde na menúčko. Ale nejaké vody, kávu a možno nejakú drobnosť ku káve-napríklad sušienky im prichystať môžeš.

januska12323
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae načo? Nemáte v okolí reštaurácie?

anonym_1007be
16. feb 2026
@aurnae

@marsmykkok
@anonym_f5b6b1
@januska12323

@aurnae nie netreba, zvacsa u nas nastupuju majstri aj s vlastnym pitnym rezimom, na obed chodia... dokonca ked mi sem prisli partie, aj kanvicu mali svoju, dokonca jedn apartia co vonku robila chodniky aj mikrovlnku. Poucila som sa, ziadne posedenia, obcerstvenia.. susedom sa rovnaka praca pretiahla o tyzden, vylehuvali, vysedavali, kavicky, cajiky, gulasik.. nechat robit, a ist si robit svoje veci, max ked vidim, ze nic si nepriniesli spytam sa ci si daju kavu, ci maju vodu.. a vybavene.

slavomira236
16. feb 2026

@aurnae ak je to firma jest da nefava max kava voda to he uz ma vas..Nemusite ani to...

zuzu1304
16. feb 2026

@aurnae 15 okien - 2 dni