icon

Môžu sa samolepiace koberce lepiť na pôvodnú gumu?

stelly652
Včera o 19:36

Ahojte chlapci chcem sa vas opýtať vy viete lepšie chcem kúpiť v rodičovskom dome koberce samolepiace a otázka znie môžu sa také koberce lepiť na pôvodnú gumu??...abo zas treba cele schodište rozbíjať a trhať gumu dole

doriiis
Včera o 19:46

Nie som chlapec ale s týmto skúsenosť mám. Môžeš. Určite kvôli tomu netrhaj gumu. Odporúčam tie schody pred lepením povysávať, umyť, nechať uschnút. Ak chceš môžeš na tie koberčeky pridať extra pásik obojstrannej lepiacej pasky

stelly652
autor
Včera o 19:49
@doriiis

Nie som chlapec ale s týmto skúsenosť mám. Môžeš. Určite kvôli tomu netrhaj gumu. Odporúčam tie schody pred lepením povysávať, umyť, nechať uschnút. Ak chceš môžeš na tie koberčeky pridať extra pásik obojstrannej lepiacej pasky

@doriiis nechcem zas lepiť s chemoprenom lepidlom s chemikáliou je to najhoršie čo môže byť a da sa to dostať aj v Merkury market??..

doriiis
Včera o 19:51
@stelly652

@doriiis nechcem zas lepiť s chemoprenom lepidlom s chemikáliou je to najhoršie čo môže byť a da sa to dostať aj v Merkury market??..

@stelly652 .... Ja nehovorím o chemoprene. OBOJSTRANNA LEPIACA PASKA. Áno, je dostať aj v merkury

stelly652
autor
Včera o 19:53
@doriiis

@stelly652 .... Ja nehovorím o chemoprene. OBOJSTRANNA LEPIACA PASKA. Áno, je dostať aj v merkury

@doriiis ok zájdem tam 👍

madeincssr
Dnes o 10:02

@stelly652 ak povodna guma dobre drzi na podklade, nie je niekde zvlnena, tak po ocisteni a dobrom odmastneni moze byt dobrym podkladom pre samolepne koberce.
Odmastnenie pred samotnym nalepenim koberca by som robil aspon technickym benzinom (ale bude smrad v celom byte).