icon

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24 m2

herieta123
Včera o 13:29

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24m4

Ahojte, čo poviete na tento náš návrh jednoizboveho bytu? Potrebujem viac názorov, mne sa to páči ale možno ešte nejake užitočné zmeny vás napadnú. Jedna sa o malinky jednoizbový byt, takze som musela využiť každý cm aby tam bolo všetko potrebné . Chcela som, aby tam bol gauč aj plnohodnotná postel, keďže som v mladosti bývala v jednoizbaku, tak toto bola moja podmienka 🙂 plnohodnotný spánok nenahradí gauc. TV bude otočná, čiže sa bude dať bez problémov pozerať z postele.
A ak ma niekto slušnosti so spotrebičmi, poraďte do akej značky ísť, aby boli kvalitne ale nie veľmi drahé , taká zlata stredná cesta. Dakujeeeem

Strana
z3
anonym_941882
Včera o 13:31

Tam ale nevidim ziadnu jednu izbu ale garzonku.

herieta123
autor
Včera o 13:39
@anonym_941882

Tam ale nevidim ziadnu jednu izbu ale garzonku.

@anonym_941882 😀😀 užitočná odpoved 🙂
môžte to brat aj ako garzonku ale predava sa to ako jednoizbový byt pretože ma 35m4 dokopy 🙂 garzonky majú celé okolo 24 m4 🥳 ale kľudne môže byt aj garzonka aby ste boli s tým ok ;) teraz mi môžte napísať zmysluplný komentár k bytu 🌸

anonym_21e1e9
Včera o 13:39

Mala si to dať robiť architektovi - ten vidí riešenie aj tam kde ty už si v koncoch.
Čo čakáš na MK? že ti niekto dá rozumy zadarmo?

herieta123
autor
Včera o 13:41
@anonym_21e1e9

Mala si to dať robiť architektovi - ten vidí riešenie aj tam kde ty už si v koncoch.

@anonym_21e1e9 myslelal som, že na MK existujú aj normálni ľudia, ktorí vedia čítať.
Hádam príde aj taký komentujúci 😊

anonym_941882
Včera o 13:42
@anonym_21e1e9

@anonym_21e1e9 rozumy zadarmo netreba, iba zmysluplne komentare ocakava autorka 😁
S tymto pristupom zelam vela stastia. V zivote aj na konikovi 🥳

lin_a
Včera o 13:44

@herieta123 dizajn velmi pekny, nadcasovy, neutralny 👌🏻 pekne oddelena spacia zona.
Nejak nechapem tu TV nad gaucom, bude za hlavou sediaceho? Dala by som ju ako su obrazy nad kuch.pultom.
Inac velmi chvalim mat aj plnohodnotnu postel aj gauc, hoci maly. Ako pises, spanie na rozkladacom gauci nie je nic moc.

anonym_941882
Včera o 13:59

To musela byt kupa roka, kupit toto ako jednoizbovy byt. Ano ma jednu izbu, ale na vsetko 😁

herieta123
autor
Včera o 14:06
@lin_a

@herieta123 dizajn velmi pekny, nadcasovy, neutralny 👌🏻 pekne oddelena spacia zona.
Nejak nechapem tu TV nad gaucom, bude za hlavou sediaceho? Dala by som ju ako su obrazy nad kuch.pultom.
Inac velmi chvalim mat aj plnohodnotnu postel aj gauc, hoci maly. Ako pises, spanie na rozkladacom gauci nie je nic moc.

@lin_a konecne niekto normálny ❤️
Nad kuchynským pultom bude klíma , čiže tam sme ju nemohli dať.
Dali sme ju takto pretože z našej dvojrocnej skusenosti sme nikdy ale fakt že nikdy nesedeli na gauči a pozerali tv. Vždy sme pozerali len z postele. Keď prišla návšteva tak tv sme nepozerali , max bola pustená hudba. Preto sme to takto vyriešili. Ale ak stym budú mat nájomníci problém, tak bez problémov si vedia gauc premiestniť k pultu alebo medzi okno na lávu stenu 🙂 ale myslím si, že budú takto spokojní ☺️

muzula
Včera o 14:12

Mne sa to tiez paci, nie je to prepchate nabytkom a zaroven je tam vsetko, co treba. Ja som mal kedysi celu kuchynu vybavenu spotrebicmi Whirpool, doteraz (uz 18-ty rok) vsetky funguju (rura, vstavana mikrovlnka, chladnicka+mraznicka, digestor, pracka) - akurat chladnicka uz zacina haprovat, ale po 18 rokoch je to OK. Teraz mam zas spotrebice AEG, su drahsie, ale ak to idete prenajimat, tak to netreba.

anonym_87c7ba
Včera o 14:19
@herieta123

@anonym_941882 😀😀 užitočná odpoved 🙂
môžte to brat aj ako garzonku ale predava sa to ako jednoizbový byt pretože ma 35m4 dokopy 🙂 garzonky majú celé okolo 24 m4 🥳 ale kľudne môže byt aj garzonka aby ste boli s tým ok ;) teraz mi môžte napísať zmysluplný komentár k bytu 🌸

@herieta123 v nadpise mas byt 24m2... v texte vymeru nespominas ak dobre pozeram, takze poznamka o garzonke bola uplne na mieste...
Dizajn krasny, dispozicia (kreslo / tv a okna asi dost des...
Otazka, ci pomer cena (zariadenia / vybavenia) / vykon (vejvar z najomneho) bude davat zmysel...

anonym_863e4b
Včera o 14:28

Uf, je to také ukrutne malé, že ja by som tam za pol dňa začala trpieť klaustrofóbiou. A ten dizajn...No čo už narobíš s takým malým úzkym slížom. Asi nič.

herieta123
autor
Včera o 14:45
@muzula

Mne sa to tiez paci, nie je to prepchate nabytkom a zaroven je tam vsetko, co treba. Ja som mal kedysi celu kuchynu vybavenu spotrebicmi Whirpool, doteraz (uz 18-ty rok) vsetky funguju (rura, vstavana mikrovlnka, chladnicka+mraznicka, digestor, pracka) - akurat chladnicka uz zacina haprovat, ale po 18 rokoch je to OK. Teraz mam zas spotrebice AEG, su drahsie, ale ak to idete prenajimat, tak to netreba.

@muzula ďakujem krásne za názor 🙂
whirpool mame aj my doma všetky spotrebiče , tak pôjdeme asi aj do bytu do tej značky .

herieta123
autor
Včera o 14:47
@anonym_863e4b

Uf, je to také ukrutne malé, že ja by som tam za pol dňa začala trpieť klaustrofóbiou. A ten dizajn...No čo už narobíš s takým malým úzkym slížom. Asi nič.

@anonym_863e4b asi ste nevideli byt, ktorý je ,, ukrutný sliz ,, 🙂 ale bývať tam nebudete , tak sa nemusíte mat o klaustrofóbiu;)

herieta123
autor
Včera o 14:49
@anonym_87c7ba

@herieta123 v nadpise mas byt 24m2... v texte vymeru nespominas ak dobre pozeram, takze poznamka o garzonke bola uplne na mieste...
Dizajn krasny, dispozicia (kreslo / tv a okna asi dost des...
Otazka, ci pomer cena (zariadenia / vybavenia) / vykon (vejvar z najomneho) bude davat zmysel...

@anonym_87c7ba áno to je pravda, zle som sa vyjadrila , tento priestor ma toľko m4, ale to je jedno, dotyčný si potreboval len rypnut ;) aj len to je garzonka pýtala som sa niečo úplne iné.

Prečo myslite že des? Tu tv a gauc, chápem ale vysvetľovala som dôvod vyššie. Ale čo s oknami?
Zmysel bude dávať 🙂

anonym_f08987
Včera o 14:55

@herieta123
To sa neda bez podorysu to sa len hada

anonym_e93ce8
Včera o 14:56
@anonym_f08987

@herieta123
To sa neda bez podorysu to sa len hada

@anonym_f08987 asi tak
neda sa z toho uplne vidiet, kde budu napr skrine, tam ako stolicka bude stol?

herieta123
autor
Včera o 15:00
@anonym_e93ce8

@anonym_f08987 asi tak

@anonym_e93ce8 pozrite ostatne fotky , 4. Som pridala

anonym_21e1e9
Včera o 15:03
@anonym_e93ce8

@anonym_f08987 asi tak

@anonym_e93ce8 žiadny stôl. Má tam stoličky v kuchyni . stôl plnohodnotný sa tam asi nezmestí.
Mne vadí tá skrinka nad posteľou - možno to niekomu nevadí.
Pre študenta v pohode, popr. nenáročnú matku s malým dieťaťom.

anonym_f08987
Včera o 15:04

@herieta123
Ten obrazok jedna tam nepatri mas to otocene naopak to AI robi

herieta123
autor
Včera o 15:07
@anonym_f08987

@herieta123
Ten obrazok jedna tam nepatri mas to otocene naopak to AI robi

@anonym_f08987 ako že nepatrí ? Neni tam nič opačne a neni to robené cez Al

herieta123
autor
Včera o 15:10
@anonym_21e1e9

@anonym_e93ce8 žiadny stôl. Má tam stoličky v kuchyni . stôl plnohodnotný sa tam asi nezmestí.
Mne vadí tá skrinka nad posteľou - možno to niekomu nevadí.
Pre študenta v pohode, popr. nenáročnú matku s malým dieťaťom.

@anonym_21e1e9 ten pult ma 140 cm , takze bez problémov to je plnohodnotný kuchynský stol dvomi stoličkami. Byt sa bude prenajímať jednej osobe , max paru
Prečo ti vadí ta skrinka nad posteľou ? 🙂 z estetického alebo praktického hľadiska ?

anonym_6f6b2a
Včera o 15:19

@herieta123 len malá rada, metre štvorcové sa zaznačujú ako m2, nie m4 (raz sa to môže zísť).
S bytom neporadim, nemám na to oko, ale vizuálne je tu pekné 🙂

anonym_f08987
Včera o 15:22
@herieta123

@anonym_f08987 ako že nepatrí ? Neni tam nič opačne a neni to robené cez Al

@herieta123
V prvom obrazku mas pult rovnobezne s oknami a v druhom kolmo na okna

muzula
Včera o 15:24

to sa vola perspektiva

herieta123
autor
Včera o 15:24
@anonym_6f6b2a

@herieta123 len malá rada, metre štvorcové sa zaznačujú ako m2, nie m4 (raz sa to môže zísť).
S bytom neporadim, nemám na to oko, ale vizuálne je tu pekné 🙂

@anonym_6f6b2a 🙈🙈🙈jasne , ďakujem za opravu.

biba_18
Včera o 15:25

toto na obrázkoch nemá 24 štvorcov. a dnes dostať gauče na každodenné spanie, ktoré ani netreba rozťahovať

anonym_037df8
Včera o 15:25

Je to maličké, ale kuchyňa vyzerá ok, aj ten pult, to by som nechala tak. Ale osobne by som prehodila tu posteľ ku stene miesto toho pracovného stola (kľudne by som ju dala až ku stene, aj tak to predpokladam bude pre jedného človeka). Môžeš to nechat nejako vizuálne oddelené od kuchynskej linky, tou zastenou napríklad. A pracovný stôl môžeš tým pádom prehodiť oproti k oknu, bude to oveľa praktickejšie ako pracovať alebo sa učiť v tme v kúte. Keby som to zariadzovala pre seba, telku a sedačku by som nedávala vôbec. Viac by som ocenila ten voľný priestor medzi posteľou a pracovnou časťou. Na mňa pôsobí tá posteľ v strede nejako klaustrofobicky, v podstate máš len trošku miesta po stranách.

anonym_850147
Včera o 15:26

V takom byte nie je podstatny ostrovcek, ale ulozne priestory. Kde su skrine? Ci nieco nevidim? Kde su tie 4 foto?

anonym_f08987
Včera o 15:27

@herieta123
Ako by moj sef povedal snazis sa upliest z ho**a bic, nic v zlom, ale ta zastena je pekna ale len zmensuje mini byt,
Mozno skor daco taketo

Ada Wall Bed With Integrated Sofa – InvisibleBed.com https://share.google/qaBmxGLCaO4sQFhb5

biba_18
Včera o 15:28

@herieta123 a teraz čítam - čo má 24 štvorákov a čo má celkovo 36?

Strana
z3