Obloženie kovových zárubní
Ahojte , prosím vás máte niekto skúsenosti s obložením pôvodných kovových zárubní ? Či to velmi nezmenší prechod ? Ďakujem za odpovede 🙏
Zmensi ale teraz si poloz otázku či ozaj pôjdete do vyrezovania kovových zárubní ....naši chceli dať vserke preč nakoniec dali len jednu a zvyšok obložené. Neskutočný bordel
pri použití obložkovej zárubne sa šírka zmenší o 10 cm a ak to bude pri dverách šírky 60 cm, dvere široké 50 cm si budete musieť dať vyrobiť na mieru.
@anonym_autor Pri výmene dverí a zárubní som mala v pláne zárubne obložiť.Pan, ktorý prišiel zamerať dvere, zároveň majiteľ firmy ,ma ubezpečil, že nemusím mať strach z obrovského neporiadku.lebo jeho chlapci sa snažia maximálne,ako sa len dá, všetko počas demontáže a montáže upratať po sebe.Neklamal.Rano prišli,o cca 14.odisli.Za 2-3 hod.som ležérnym tempom utrela prach, povysávala čalúnenie a umyla dlážku.

@anonym_autor ano, zmensi sa, asi o 5 cm, takze zo 70 cm budes mat 65. Ked uz, tak vyhodte kovove zarubne a tak dajte oblozkove, zachova sa sirka otvoru