icon

Skúsenosti a náklady na nedávnu prerábku bytu

Dnes o 09:51

Ahojte, robili ste niektorá prerabku bytu? Minulý rok, alebo tak aktuálnejšie. Hocičo. Či už podlahy. Celá kúpeľňa. Kuchyňa. Elektrina. Koľko vás to cca vyšlo?

anonym_895a73
Dnes o 09:54

svokre sme pomáhali prerobiť 2-izbový byt, jadro demont + nové steny, omietky v celom byte, obklady, podlahy, elektrina ešte to nemá dokončené a zatiaľ ju to stálo 14000 Eur, ešte potrebuje sanitu (WC, sprchový kút) a kuchynskú linku + spotrebiče

deedol
Dnes o 09:55

v lete 2024 cca 50 tisic 3i byt. z toho cca polovica material a polovica praca. podlahy (70m2), kupelna, kuchyna (aj zmena dispo), spotrebice, buranie jednej steny, klima, odstranenie radiatorov, svietidla, zaverecne upratanie a vymalovanie. trvalo to cca 3,5 tyzdna.

biba_18
Dnes o 10:09

koniec roka 2024, začiatok 2025 - garsonka - komplet rekonštrukcia (okrem okien) - teda výmena jadra, nová elektrina, nové dvere, nová kuchyňa, nové podlahy, nové všetko - 20 tisíc
chýba ešte klima a dorobiť balkon

anonym_a7a8e5
Dnes o 10:24

minulý rok sme prerábali 3i - elektrina, kupelka , wc , dvere, nivelák, podlahy , kuchyňa , zasklievanie balkonu, komplet malovanie 40tisic ale dávali sme si drevenú podlahu, kucyhnu a dvere proste kvalitu

kikulienka94
Dnes o 11:19

od septembra do decembra 2024 komplet 4izbový byt, cca 80 m2, 2 lodgie. Celková suma prerábky bola cca 60k, vrátane kuchyne + spotrebiče, ale bez skríň do chodby, spálne, a nábytku do obývačky atd.

autor
Dnes o 11:46

Šli by ste do toho? Znovu .Alebo radšej nový?

deedol
Dnes o 11:55
@anonym_autor

Šli by ste do toho? Znovu .Alebo radšej nový?

@anonym_autor ja by som sla znova do toho. Vyhovuje mi lokalita naklady atd

biba_18
Dnes o 12:34

ja určite hej - keďže bol zdedený, resp. darovaný ...