icon

Spodná voda a injektáž - vaše skúsenosti a rady

martinka_z_turca
Včera o 18:19

Ahojte 😊 hľadáme domček, a mám nájduty dokonalý. Je lacný, pekný pozemok - pre nás ideál. Lenže tam je jeden problém…sú od zeme asi meter mokré steny. Je tam spodná voda. Dom je postavený s nepálenej a čiastočne pálenej tehly, a jedine čo by pomohlo je injektáž alebo niaka izolácia - neviem nerozumiem sa tomu. Je tu niekto kto toto podstúpil na svojom dome? Pripadne koľko ste platili a kolko dlho to trvalo. Domček naozaj chceme takže nás prosím neodhovarajte, skôr ma zaujma priebeh opravy čo a ako. Vopred ďakujem za všetky odpovede! 🤎

joesvk
Včera o 19:43

Moja mama -injektáž muriva. Boli to vyhodené peniaze.
Spodná voda je často neriešiteľný problém.
Preto je aj ten váš "lacný".

anonym_a85993
Včera o 19:57

Byvat v plesnivom dome...nie, fakt to nekupujte.

done
Včera o 20:03

@martinka_z_turca vyhľadaj si Podrezanie muriva/domu

anonym_824fb2
Včera o 20:34

@martinka_z_turca tak povedz majiteľom, že im injektáž zaplatíte, a ak to pomôže, dom kúpite… Nie, naozaj, neverim tomu. Ak by to tak pomohlo, už by to boli dávno urobili. Niečo iné je vyhnutie - injektáž pomôže a iné je prerazanie spodnej vody. Porad sa s nejakym odborníkom, stavbárom, nie na MK.

anonym_802b13
Včera o 22:04

@martinka_z_turca Skús sa ešte spýtať na fóre Modrá strecha, možno budú mať nejaké rady aj tam.

anonym_09ea58
Včera o 22:50

@martinka_z_turca ja by som do toho nešla, kupovali sme dom pred 25r, ale vlhká.iba jedna strana, muž okolo toho dosť študoval a spravil sám,.ale u vás problém podľa mňa väčši,.poznám ľudí okolo ktorý podrezali ale väčšina zbúrala

isis234
Dnes o 02:38

@martinka_z_turca hľadajte iný domček.🙏 Preto je lacná cena. Peniaze vyhodené do vzduchu.... Chcú sa toho zbaviť
Ak je tam spodná voda, nepomôže nič. Ak by ste steny natreli niečím nepremokavým, časom vám budú plesnivieť celé steny, aj strop. Voda sa dostane všade. Smrdieť vám budú izby. Jedna známa má taký dom. Nič nepomohlo. Zo začiatku museli odčerpávať vodu v pivnici. Menili čerpadlo viac krát. hučalo i v noci, Nemohli spať.

kikush182329
Dnes o 06:26

A hlavne ak je to takto mokre uz roky, tak aj tie tehly sa nicia a potom drolia. Casom uz nie je ani statika dobra.

marsmykkok
Dnes o 07:27

@martinka_z_turca A isto je to spodná voda? Lebo často je problém s tým, že neizolované podlahy plus slabé vykurovanie a steny sa zvnútra "oštievajú" Teda pozrela by som pod maľovkou či naozaj je vlhký múr alebo iba tá vrchná farba.