Vinylové podlahy verzus dlaždice
Ahojte. Ideme prerábať a chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s vinylovou podlahou a dlaždicami. Či zvažovať túto možnosť alebo radšej zvoliť niečo iné. A ak vinyl, tak či na starú podlahu lepiaci alebo na základ.
No pýtam sa na vinylovou podlahu do celého domu a na vinylový obklad do kúpeľne (na steny)
@anonym_autor my máme vinyl ,ale druhýkrát by som dala do predsiene dlažbu, a do kúpeľne tiež by som dala dlažbu.
Mali sme dlažbu a nebolo to dobré. Za jedno je to studené a na druhú stranu, všetok riad sa hneď rozbil. Avšak do vstupnej chodby a kúpeľne rozhodne dlažba.
dlažbu máme v kúpelni, kuchyni a chodbe. Skombinovala by som vinyl s dlažbou. Každý materiál je na iné určenie.
@anonym_autor my máme dlažbu v kuchyni a v kúpeľni. Inde máme vinyl. Za mňa je lepšia dlažba, máme podlahové kúrenie a je skôr a viac tepla.
Mam marmoleum, vsade. Je to super a je to krasne (marmoleum je zivicovy akovy vinyl)
Mame vinyl a je to super-teple a lahko sa udrziava. Oproti dlazbe same plusy

Myslíš dlažbu? Dlažba je dosť studená. Máme vynil a sme veľmi spokojní, je to veľmi príjemné, keďže nenosíme papuče