icon

Forkys kebab (vegánsky) v tehotenstve

30. nov 2022

Jedli ste forkys kebab v tehotenstve? Pride mi dost koreneny ale teda uz druhe tehotenstvo mam na neho neskutočnú chuť. Prvé som si ho nedala to som prve tri mesiace ani kavu nevypila co som sa bala 🙈. Ano viem že si to hlúpe otazky ale tak nedavno sme o jedno babo prišli a pre toto by som spravila rovnako vsetko ako pre prve len aby bolo vsetko ok (aj pre to druhe by som spravila ale bohuzial tu uz nie je). Bojim sa a chcem len aby vsetko dobre dopadlo…. Ale ta chut 🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
beata_k
30. nov 2022

Nepoznam, ale stiplave som pocas tehotenstva jedla a nebol problem.

simonka15513
30. nov 2022

Nejedla som 🙂 a ved ked je chut tak si daj ;) ja som pri mojom tehu ani nevdela ze nieco tehotne jest nemozu.

viestta
30. nov 2022

V Thajsku ludia jedia leudia iny ekrazit, aj tehotne zeny a napriek tomu sa tam deti rodia. Ano, treba byt opatrny, ale zas netreba prehanat

diewcatqoo
30. nov 2022

Normalne si daj.. pri kebabe by som mala obavy skor z dipov nez z toho, ze je to okorenene. Ak sa ma nieco stat, tak sa, bohuzial, stane. Jeden kebab to vobec neovplyvni.
Ja som v tehotenstve zila na indickej a vietnamskej kuchyni a davala som si ako snack gulocky ciereneho korenia, takze huba nonstop vypalena. Dieta je zdrave a miluje indicku kuchynu ;)