icon

Je bezpečné jesť zázvorové cukríky v prvom trimestri?

edithp
10. jún 2025

Ahojte, prosím Vás, môžem užívať tieto cukriky v prvom trimestri, ako pomôcku proti nevoľnosti?

Je bezpečné jesť zázvorové cukríky v prvom trimestri?
ha_ha
10. jún 2025

@edithp Jasné, môžeš.

edithp
autor
10. jún 2025
@ha_ha

@edithp Jasné, môžeš.

@ha_ha ďakujem za odpoveď, koľko ich cca môžem zjesť za deň? Citala som všeličo o zázvore.

ha_ha
10. jún 2025
@edithp

@ha_ha ďakujem za odpoveď, koľko ich cca môžem zjesť za deň? Citala som všeličo o zázvore.

@edithp Tak to neviem, v podstate platí, že všetko s mierou. Ale v lekárni sa predávajú zázvorové lízatká, ktoré sú špeciálne určené pre tehotné proti nevoľnostiam, čiže zázvor by škodiť nemal. Tie cukríky ho určite neobsahujú až tak veľa.
(Len taký tip odo mňa: mne v tehotenstve na nevoľnosti najlepšie zaberala Cola. A odporučil mi ju práve gynekológ.)

kacena4
10. jún 2025

prosim ta rozmyslaj... kolko asi toho zazvoru musis zjest aby ti to uskodilo? a kolko sa ho nachadza v cukriku? ak sa tam vobec nachdza...

edithp
autor
10. jún 2025
@ha_ha

@edithp Tak to neviem, v podstate platí, že všetko s mierou. Ale v lekárni sa predávajú zázvorové lízatká, ktoré sú špeciálne určené pre tehotné proti nevoľnostiam, čiže zázvor by škodiť nemal. Tie cukríky ho určite neobsahujú až tak veľa.
(Len taký tip odo mňa: mne v tehotenstve na nevoľnosti najlepšie zaberala Cola. A odporučil mi ju práve gynekológ.)

@ha_ha ďakujemm,colu ano a ešte budis na trávenie perliva mi celkom pomáha.