Je oregano na pizzi bezpečné počas tehotenstva?
Ahojte som 18tt a 3 dni chcela by som si dat pizzu len ze sa bojim ci babu neublizi oregano . Dakujem za radi
Pokiaľ nemáš v úmysle zjesť celý sáčok sušeného oregana na posedenie niekoľko dní po sebe, budeš v poriadku. Prestaň sa stresovať kvôli drobnostiam, jedz to čo ti chutí v množstve ktoré ti pripadá rozumné. Stres je podstatne horší pre tehotenstvo než korenie na pizzu. 🙂
Pizzu som jedla pravidelne hlavne cely druhý trimester a na každej jednej bolo oregano
😂
@mimi1256 v množstve, ktoré sa používa pri varení je oregano bezpečné kľudne si daj ☺️ tieto upozornenia ohľadne oregana sa týkajú nejakých výluhov a podobných sránd s ozaj vysokou koncentráciou
@minenkaa len prevarená
@danica2711 aj to ale musí byt z ľadovca a nie z kohútika
Nic ti nebude oregano neni otrava 🙈
Paneboze, ved porozmyslaj trochu. Je to blbe oregano, nie kyanid. To, co sa dava na pizzu ti nema ako ublizit.
To vážne? 🤣🤣🤣
Toto sme tu este nemali.. tamta ta
Pomoooc, to kde na toto chodíte 🤦♀️
omg, ja som jedla vsetko co mi prislo pod ruku a deti krasne zdrave. 🤦
Oregano je po novom toxicke? Vsak nejdes si dat liter vyluhu hadam 🤷
S rozumom mozes vsetko. Stare dobre pravidlo "davka robi jed" stale plati ☝️
Pre boha....
Niektoré budúce premotivované matky by mali do pôrodu zmraziť 🤦♀️
A čo je oregano jed? Žltý sloník, 1, 2, 3.....
Ja som jedla všetko. Len na lieky som si dávala pozor. Prečo to tak preháňate? Nie z oregana ti nič nebude. Ja som skoro 4 mesiace jedlá denné pol kila citrónov aj so šupkou a sme tu obe. Chutilo mi to tak som to bábu dopriala. Daj si na čo máš chuť.

Klko je tam toho oregana? Par listkov. Nic sa ti nestane, vsak sa nim nejdes krmit, je to len korenina